banner333

banner309

Gümüşhane Belediyesi başarılı öğrencilere burs veriyor

Gümüşhane Belediyesi ile Gümüşhane Türk Telekom Fen Lisesi Okul Aile Birliği arasında "Sosyal, Kültürel, Sportif ve Burs İşbirliği Protokolü" yapıldı.

Eğitim 22.06.2017, 16:16
Gümüşhane Belediyesi başarılı öğrencilere burs veriyor
banner400

Gümüşhane Belediyesi başarılı öğrencilere burs veriyor

Gümüşhane Belediyesi ile Gümüşhane Türk Telekom Fen Lisesi Okul Aile Birliği arasında "Sosyal, Kültürel, Sportif ve Burs İşbirliği Protokolü" yapıldı.

Belediye Başkanı Ercan Çimen'in makamında yapılan protokol imza törenine Okul Müdürü Mehmet Akif Odabaş ve Türk Telekom Fen Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Seval Kaçıran katıldı.

Başkan Çimen, yapılan protokol ile TEOG yerleştirme puanlarına göre Türk Telekom Fen Lisesini tercih eden 480 puan üzerindeki ilk 20 öğrenciye burs vereceklerini ifade ederek, "Gümüşhane Belediyesi ve Türk Telekom Fen Lisesi arasında yaptığımız protokole göre 2017-2018 eğitim öğretim yılında 8. sınıfı tamamlayıp ortaöğretime geçişte TEOG Yerleştirme Puanları esas alınarak Türk Telekom Fen Lisesini tercih edip, okula yerleşen 480 puan üzerindeki ilk 20 öğrenciye Belediyemiz tarafından aylık burs verilecek. Öğrenciler Türk Telekom Fen Lisesinden ayrılmadıkları müddetçe, dört yıl boyunca burstan yararlanabilecekler. Eğitim bizim için olmazsa olmazımıdır. Bu anlamda ilimizin akademik olarak en başarılı okulu Fen Lisemize ve tüm eğitim kurumlarımıza gerekli desteklerimizi sağlamaya devam edeceğiz. Başarılı öğrencilerimizi ilimizde tutup, üniversite sınavlarında daha başarılı sonuçlar almak istiyoruz" dedi.

Fen Lisesi Müdürü Mehmet Akif Odabaş da, Belediye Başkanı Çimen'e teşekkür ederek, "Okul müdürü olarak atandığım günden beri Fen Lisesi adına Başkanımızdan ne talep ettiysek bizi kırmadılar. Gerek okulumuza yaptıkları ziyaretlerde gerekse görüştüğümüz her platformda okulumuzu yakından takip ettiler. Bu çalışma Gümüşhane’nin eğitim öğretim geleceği için oldukça önemlidir. İyi okullar, en başta iyi öğrenciler ile var olur. Bizim velilerimiz de okulumuza inanıp yüksek puan alan öğrencilerini okulumuza gönderirseler okulumuzun ve ilimizin başarısı artacaktır. Ben bütün desteklerinden ötürü Belediye Başkanımız Sayın Ercan Çimen’e şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.

Okul Aile Birliği Başkanı Seval Kaçıran ise, yapılan protokolün gerek okul gerekse Gümüşhane adına çok kıymetli olduğunu kaydederek, "Akademik olarak yüksek puanlı öğrenciler ilimizde kalır ve bizim lisemizden üniversiteler kazanırlarsa, Ülke genelinde adından daha çok söz ettiren bir il oluruz. Belediye Başkanımıza okulumuz öğrencilerine yapacağı bu katkıdan dolayı teşekkür ederim" ifadelerine yer verdi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11