banner333

banner309

Erdem Bayazıt Anadolu Lisesi’nde Kariyer Günleri Devam Ediyor

Eski adı Osman Ülkümen Anadolu Lisesi iken adı Güngören Erdem Bayazıt Lisesi olarak değiştirilen güzide okul, kültürel çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Eğitim 25.04.2014, 08:53 25.04.2014, 08:57
Erdem Bayazıt Anadolu Lisesi’nde Kariyer Günleri Devam Ediyor
banner400
 Eski adı Osman Ülkümen Anadolu Lisesi iken adı Güngören Erdem Bayazıt Lisesi olarak değiştirilen güzide okul, kültürel çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Okul Müdürü Gümüşhaneli hemşerimiz Remzi İLHAN ve ekibinin bu ayki konuğu hayallerinin peşinden koşan ve hayalini gerçeğe dönüştüren girişimci eğitimci, Gökkuşağı Koleji  ile Gelişim Üniversitesi kurucusu ve Mütevelli Heyeti Başkanı Abdülkadir Gayretli’ydi.


Girişimcilik Kulübü öğretmen ve öğrencilerinin daveti ile öğrencilerle buluşan Abdülkadir Gayretli öğrencilere hayatta başarılı olmak istiyorlarsa büyük hayaller kurmalarını , yılmadan, ümitsizliğe kapılmadan hayallerinin peşinden koşmalarını tavsiye etti.  Girişimciliğin temel unsurlarını çalışmak,  cesaret , yeniliklere açık olmak ve dürüstlük olarak sıralayan Gayretli, konuşmasını hayat hikayesinden kesitlerle renklendirdi.

Okul Müdürü Gümüşhaneli hemşerimiz Remzi İLHAN yaptığı teşekkür konuşmasında “Okulumuzun temel gayelerinden biri de öğrencilerimizin seçecekleri mesleki hayatlarında başarıyı yakalamalarına yardımcı olmaktır. Şüphesiz ki başarıya yürürken bizden önce o yoldan yürüyenlerin izlerini takip etmek bize büyük kolaylık sağlayacaktır. Bu amaçla Kariyer Günleri adı altında geride büyük izler bırakan, alanında büyük başarılara imza atmış önemli isimlerle öğrencilerimizi bir araya getiriyoruz. Her insan bir tecrübedir  ve bundan faydalanmak gerekir. Eminim ki bu etkinliğin de sizlere büyük katkısı olacaktır.” dedi. 

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09