banner333

banner309

Ercan Çimen, Öğretmenler Günü'nü Kutladı

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Başkan Çimen, Öğretmenlerin, insanı en iyi şekilde eğitmek ve geleceği inşa etmek gibi son derece kutsal bir görevi yerine getirdiğini belirtti. Ülkemizde saygınlığı en yüksek meslek mensuplarının başında öğretmenlerin geldiğini ifade eden Başkan Çimen, mesajında şunları kaydetti:

Eğitim 23.11.2016, 19:27 23.11.2016, 19:32
Ercan Çimen, Öğretmenler Günü'nü Kutladı
banner400

 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Çimen, Öğretmenlerin, insanı en iyi şekilde eğitmek ve geleceği inşa etmek gibi son derece kutsal bir görevi yerine getirdiğini belirtti.

Ülkemizde saygınlığı en yüksek meslek mensuplarının başında öğretmenlerin geldiğini ifade eden Başkan Çimen, mesajında şunları kaydetti:

"İlk emri 'oku' olan bir medeniyetin mensupları olarak bizim için öğrenmenin ve dolayısıyla öğretmenlerin ayrı bir yeri, ayrı bir önemi bulunmaktadır. Öğretmen, öğretendir ve bununla birlikte eğiten, terbiye eden, çocuğun içindeki cevheri ortaya çıkaran kişidir. Toplumu sabır, bilgi, şefkat ve merhametle yoğuran öğretmenler, aynı zamanda gençlerimize milli şuuru ve milli kimliği kazandıran, fikir ve kanaat önderleridir. 81 ilimizin en ücra köşelerinde, her iklimde, her coğrafyada, en zor şartlarda dahi görevlerini özveriyle yerine getiren öğretmenlerimize şükran ve minnet borçluyuz. Dün sergiledikleri gayretlerle bizleri yetiştirdiği gibi bugün de ülkemizin geleceğine yön verecek genç kuşakları yetiştiren saygıdeğer öğretmenlerimiz, her daim baş tacı yapılmayı fazlasıyla hak etmektedir. Bu düşüncelerle, Gazi Mustafa Kemal’e Başöğretmenlik unvanının verildiği bu anlamlı günde, öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyorum. Tüm öğretmenlerimizin ve eğitim camiamızın 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyor, emekli öğretmenlerimize saygılarımı sunuyorum. Ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi de rahmetle anıyorum.”

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 04:56
Güneş 06:20
Öğle 12:35
İkindi 15:58
Akşam 18:40
Yatsı 19:59