banner333

banner309

Oyun Oynuyorum Ders Kitapçığı Dağıtımı Yapıldı

Gümüşhane Valisi Dr. Yusuf Mayda, Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, Müdür Yardımcısı Murat Şükrü Baş ve Şube Müdürü Bülent Ağaç ile Yusuf Çiftçi İlkokulu'nda, fiziksel etkinlik kartlarının dağıtımına katıldı.

Eğitim 15.03.2013, 09:11
Oyun Oynuyorum Ders Kitapçığı Dağıtımı Yapıldı
banner400

Gümüşhane Valisi Yusuf Mayda, Türk kültüründe mevcut ve unutulmaya yüz tutmuş oyunları, yeniden topluma kazandırmayı amaçladıklarını söyledi.Okulun birinci sınıflarını gezerek öğrencilerle sohbet eden ve sorular soran Mayda, öğretmenlere, içerisinde fiziksel etkinlik kartlarının yer aldığı "Oyun Oynuyorum Ders Kitapçığı" verdi.
Vali Mayda, dağıtım sonrası yaptığı açıklamada, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ücretsiz ders kitapçığı kapsamında hazırlanan 'Oyun Oynuyorum' ders kitapçığının, çocukların düzeyine göre hazırlandığını belirtti. Türk kültüründe mevcut ve unutulmaya yüz tutmuş oyunları, yeniden topluma kazandırmak istediklerini ifade eden Vali Mayda, "Fiziksel etkinlik kartlarımızın, çocuklarımızın akademik gelişimlerinin yanı sıra sosyolojik, psikolojik ve toplumsal gelişimlerine ciddi katkı koyacağına inanıyorum. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız, sağlıklı ve bilgili şekilde yetişecek ve ülkemize hizmet edecekler" dedi.

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 03:49
Güneş 05:23
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:17
Yatsı 20:45