banner333

banner309

27.11.2014, 23:59

TUNCELİ - DERSİM RESTLEŞMESİ !

TUNCELİ  -   DERSİM  RESTLEŞMESİ  !                                                                                                                                                                                                      

PKK  ,  beş  yerleşim  bölgesinde , başta Diyarbakır, Silvan, Cizre de özerklik ilan  etmiş,kendi  kurumlarını kurmaya başlamıştır. Bahçeli'nin oralara ve Tunceliye gidemediğini iddia edenler , sizler kendi ayıbınızı itiraf ediyorsunuz demek  doğru değil midir? Eğer o bölgeler güvenli değilse, oralara gidilemiyorsa siz oraları güvenli hale getiremediniz demektir. Suçu başkasına atmakla kurtulamazsınız. Oralara 5 bin, 10 bin kişilik koruma ordusu ile Ankara'dan, Kayseri'den polis götürerek gidiyorsanız, bu başarı değildir. Ve bu koruma ordusunun yüzde  birini dahi Devlet Bahçeliye ister seviniz,ister sevmeyiniz sağlamamak sizlerde adalet duygusunun,demokrasi olgusunun asla olmayışındandır.                                                                                                              

Saraylarla  uğraşmak  ve  pkk ile çözüm süreci  görüşmelerinden dolayı, özerk  bölgelerin  durumu  ile meşgul olunamıyor sanırız.Kimin nereyi bölüp bölmediği meselesini tartışmaya yüzleri var mı bilmiyorum ama,şimdi Devlet Bey,Tunceliye inatla gitmiştir. Ölümse ölüm var mı ötesi.  Tunceli  bu vatanın bir parçası değil mi? Devlet Bey'i kışkırtanlar,gidemezsin diyenler gerçekten de çok ayıp etmişler ve art niyetin zirvesini bu ülkenin önüne koymuşlardır.

Devlet Bahçeli’nin Tunceli ziyareti açıklaması   Milliyetçi  Camiada ve tüm Türkiye'de heyecan ve yankı uyandırmıştı, geniş kesimlerde  kabül gördü. Tunceli ilimizin adını Atatürk koymuştur. İran dili ile   Gümüş kapı anlamına gelen ”Dersim” ismi ısrarı aslında hazımsızlığın, hala kuyruk acısının, burada ısrarla kan davasına dönüştürülerek, sürdürülmek istenen  bir kinin  , şuur altı ve rövanş alma adına ülkeye meydan okunmasıdır.

Devlet Bey, Tunceliye gitmeden önce  ,aşağıdaki ismi zikredilen gruplar  çözüm Kongresi  delege toplantısında bir araya gelmişler. Devlet Bey'i Tunceliye sokmak istemeyenler  ,oraya gitmesini istemeyenler  bu vatan hainlerine mi güvenerek  kendilerini yırtarcasına , erkeksen git Tunceli de konuş diyorlar?
Aşağıdaki liste herşeyi anlatıyor.Kuzey Kürdistan Birlik ve Çözüm Kongresi  delege  listesi şöyle:İbrahim  Gökdemir (Memur Sen),Abdulbari Tiryaki (İslam   K  Koord.), Cemile Babaoğlu,Hasan Ölçün, Metin Demirel (Kesk) M.Raci Bilici (İHD), Zeynep Güngör Mazlum Der) ,BDP,Ermeni vakfı,Süryani Dernekleri,Protestan kilisesi,DTK,İslam Konferansı Koordinasyonu, İHD ,Süryani vekili vb ...Maaşallah Türk'ü yok etmek isteyenler Memur Sen li ,mazlum der li,İhd li kendilerinden başkalarını  müslüman saymayanlar da baş rollerde.Ne de güzel pakt oluşturmuşlar.Yeni bir Kurtuluş Savaşı mı başlıyor? Eski düşmanlar aynen birleşmişler yine,kanımıza ekmek doğrama fırsatı arıyorlar.Bu ülkeyi  parçalamak için  ellerinden geleni  yapıyorlar. 

Bizim bu hainlere zaten sözümüz yok,onlar zaten Türk Milleti'nin düşmanları.Ancak  akrabalarımız,tanıdıklarımız, kendini Müslüman Türk diye adlandıranlar,bu ülkenin  ekmeğini yiyip  suyunu içenler ,hala uyanmayışınız bu  devletin  başına  bir çorap örecektir. Bu ülkenin parçalanması  sadece  Milliyetçi Hareketçilerin sorunu değildir. Açıkça görülüyor ki parti taassubu bazılarının Talabaniyi,Barzaniyi,Öcalan'ı, Peşmergeyi,Pkk yı  ,yukarıda ismi zikredilenleri  bu vatan için canını verenlerden,Bahçeli'den,vatanını sevenlerden    daha çok sevdikleri ortadadır.                                    

Tuncelili vatandaşlarımız Türk milletinin eşit, onurlu ve ayrılmaz birer parçalarıdır.
Birilerinin  Tunceli’ye ayrımcılığı özendiren bir anlam yüklemesi bölücülüğün numune bir yorumu ve yansımasıdır.
 Devlet Bahçeli şimdi Tunceliye gitmiştir. İyi de etmiştir. Merak edenlerinde ateşini almıştır .  Hak ettikleri cevabı da  hak edenler almışlardır...
Herkesin  aklını başına alması  ,açıkça  ciddi bir biçimde şarttır...Bu  ülke  hepimizin ,sıkıntısı da hepimizin olacaktır.
Saygılarımla...
Cevat Nas
Yorumlar (1)
Nezahat gökcek 9 yıl önce
Iyi akşamlar hocam kaliminize yüreginizr sağlık.
Türk milleti ve vatanı bölünmez bütündür Devlet bey Vatanın her yerine gider ülkücü hareket her yerde vardır biz Türk milleti vatanımdan binlerce km uzakta ne dinimden ne dilimde ne bayragımdan nede vatanımdan tafiz vermişiz kaldı vatan topraklarimda vereceğiz havalarını alcaklar
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38