banner333

banner309

Yenilenen Bağcılar Gümüşhaneliler Derneği dernek binası törenle açıldı

İstanbul’un Bağcılar ilçesi Yıldıztepe Parkı içinde bulunan Bağcılar Gümüşhaneliler Derneği (BAĞGÜMDER) dernek binası yenilenerek törenle hizmete açıldı.

Dernek 15.11.2016, 09:50 15.11.2016, 13:24
Yenilenen Bağcılar Gümüşhaneliler Derneği dernek binası törenle açıldı
banner400

 Hemşerilerimizin yoğun ilgi gösterdiği açılışta yapılan dua sonrası kurdeleyi Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Gümüşhane Milletvekili Osman Akgül, MHP Gümüşhane İl Başkanı Nedim Aydın ve BAĞGÜMDER Başkanı Zafer Uçan kesti.

BAĞGÜMDER Başkanı Zafer Uçan; "Yenilenen dernek binamızın açılışına hepiniz hoş geldiniz. Dernek binamızı daha modern kullanışlı hale getirmek için yaptığımız tadilat sonrası bugün açmış bulunuyoruz. Tadilatımız yaklaşık 230 Bin Lira’ya mal oldu. Başta dernek yerini bize tahsis eden ve tadilata büyük katkı sağlayan Bağcılar Belediye Başkanımız Lokman Çağırıcı'ya ve tüm destek veren hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Katılımınız için tüm hemşerilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı yaptığı konuşmasında BAĞGÜMDER’e yaptığı başarılı faaliyetler dolayısıyla teşekkür etti. Çağırıcı konuşmasının devamında 15 Temmuz sürecinden bahsederek birlik ve beraberliğin önemini dile getirdi.

Gümüşhane Milletvekili Osman Akgül yaptığı konuşmasında hemşerileriyle bir arada olmanın mutluluğunu dile getirirken Gümüşhane gündeminde olan Havaalanı, Askeri Birlik, Tren Yolu Güzergahı, Zigana Tüneli çalışmaları başta olmak üzere birçok konuda Gümüşhane’de yapılmakta olan çalışmalardan bahsetti.

Programa Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Gümüşhane Milletvekili Osman Akgül, MHP Gümüşhane İl Başkanı Nedim Aydın, Bağcılar Belediye Başkan Yardımcısı Şahin Köse, siyasi parti temsilcileri, GÜMÜP Başkanı Yüksel Hamzaoğlu, GÜSEV Başkanı Vahit Olgun, ŞEKAV Başkanı Ali Beyaz, Beyaz İnşaat YK. Üyesi Özgür Beyaz, Yıldıztepe muhtarı Bayram Kırmızı, işadamları, Gümüşhane il-ilçe ve köy dernek başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda hemşerimiz katıldı.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 04:56
Güneş 06:20
Öğle 12:35
İkindi 15:58
Akşam 18:40
Yatsı 19:59