banner333

banner309

Veysel Küçüköner yeniden dernek başkanlığına seçildi.

Torul Trabzonspor Taraftarları Çevre ve Kültür Derneği olağanüstü kongreye gitti. Dernek binasında gerçekleşen kongrede mevcut başkan Veysel Küçüköner yeniden dernek başkanlığına seçildi.

Dernek 04.07.2016, 18:23 04.07.2016, 18:30
Veysel Küçüköner yeniden dernek başkanlığına seçildi.
banner400

Üç yıldır ilçede başarılı çalışmalara imza atarak sosyal etkinliklerde söz sahibi olmaya devam eden Çevre ve Kültür derneğinde yeni yönetim belli oldu. Kongre sonrasında açıklamalarda bulunan dernek başkanı Küçüköner “Torul’da faaliyetlerimizi daha iyi gerçekleştirmek ve çalışmalara daha dikkatle bakmak için güçlü bir yönetimle kongreye gittik. Taraftarlarımıza daha iyi ulaşabilmek ve taraftarlarımızı çoğaltabilmek için, Trabzonspor sevdasını halka iyi bir şekilde anlatarak ve sevdirerek bölge milliyetçiliğimizi ön plana çıkararak böyle bir oluşumu hep birlikte oluşturduk. Tek sevdamız olan Trabzonspor’umuzun en iyi şekilde temsil etmenin mutluluğunu yaşamak için yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızı özenle seçtik. Trabzonspor, Akyazı Stadında inşallah yerimizi alıp “29 TORUL” pankartımızla ilimizi ve ilçemizi en iyi şekilde temsil edip Trabzonspor’umuza desteğimizi vereceğiz. Tekrar kongrenin hayırlı olmasını temenni ediyorum. ” ifadelerine yer verdi. 

Yönetim Kurulu: Veysel Küçüköner, Nurettin Araz, Evren Özdemir, Kenan Çaklı, Hasan Karaman, Mahmut Ünlü, Osman Sağlam, SerBülent Öztekin, Mehmet Ali Ergin, Hasan Yılmaz, Adem Özşahin, Fatih Atasu, Ender Çavuşoğlu ve Burak Aydın

Denetleme Kurulu: Ali Çıtlak, Mesut Natır, Yücel Özdemir, Servet Karaman, Tamer Şahin, Yusuf Eren 

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39