banner333

banner309

Torul Trabzonspor Derneğinden Kınama!

Önce ki gün Trabzon 19 Mayıs Spor salonunda oynana ve 3-1'lik Trabzonspor galibiyetiyle sona eren Trabzonspor - Gümüşhane Torul Gençlik voleybol takımları arasında ki müsabaka esnasında Trabzonspor kulübü voleybol idarecilerinin Torul taraftarlarına yönelik çirkin ithamlarda bulunması ilçede sansasyonel bir etki yarattı.

Dernek 05.11.2015, 19:46 05.11.2015, 19:50
Torul Trabzonspor Derneğinden Kınama!
banner400
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan dernek başkanı Veysel Küçüköner; "Geçtiğimiz gün Trabzon'da oynana ve Trabzonspor'un galibiyetiyle sona eren müsabaka sırasında ilçemizden maça giden taraftarlara yönelik Trabzonspor voleybol takımı idarecisi olan bir şahsın maç esnasında 'Kimse Torul'dan gelip burada ses çıkaramaz' gibi çirkin sözleri bizi yaralamıştır. Senelerce tutkunu olduğumuz bir takımın branşı farketmeksizin desteklediğimiz kulübün, ilçenin %80'inin Trabzonspor aşığı olduğu ve Trabzonspor maçlarında ilçenin adeta sessizliğe büründüğü genciyle yaşlısıyla televizyon başında ve gerek Avni Aker stadyumunda bu kulübe destek vermiştir, vermeye de devam edecektir. 

Fakat, bu tür bir olayın özellikle Torul taraftarlarına yapılmasını son derece yanlış buluyor ve kınıyorum. Bizler temsil ettiğimiz kulüp yöneticileri tarafından destek ve hoş görü ile karşılanmayacaksak hiç bir anlamı yok bu tür etkinliklerin. Biz, İstanbul medyasını kınarken İstanbul'a karşı tek vücut olmuşken Trabzonspor'un sadece Trabzon'un takımı olmadığı belirtirken bu tür bir olayın sorumlusu kimse kendisinin Torul halkından özür dilemesini bekliyoruz. 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur." ifadelerine yer verdi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48