banner333

banner309

Söğüt’den Basın Açıklaması

İstanbul Gümüşhane Dernekler Federasyonu (İSTGÜDEF) Başkanı Tahsin Söğüt yapılan yönetim kurulu toplantısı sonrası İSTGÜDEF kongresi, derneklerin İSTGÜDEF'e katılması ve burs hakkında basın açıklaması yaptı.

Dernek 21.12.2017, 22:36 22.12.2017, 08:54
Söğüt’den Basın Açıklaması
banner400

İstanbul Gümüşhane Dernekler Federasyonu (GÜDEF) Başkanı Tahsin Söğüt yapılan yönetim kurulu toplantısı sonrası GÜDEF kongresi, derneklerin GÜDEF e katılması ve burs hakkında basın açıklaması yaptı.

Yapılan açıklamada;

  1. İstanbul Gümüşhane dernekler federasyonu kasım ayında ön görülen olağan genel kulun önceki genel kurullarda olduğu gibi ileri bir tarihte yapılmasına ve uygun bir salon temin edilmesine ayrıca derneklerlerden gelecek delge lerin hazırlanmasına genel kurulun Anadolu yakasında yapılmasına karar verilmiştir. 
  2. Federasyona üye olmayan il derneklerinin üyelik prosüdürlerini hazırlamaları için gerkli belgelerin kendilerinden talep edilmesine ve yardımcı olunmasına karar verilmiştir.

FEDERASYON ÜYELİĞİ İÇİN  GEREKLİ BELGELER: 

  • Yönetin kurulu toplanarak bir üst kurula (İST GÜDEF'e) üye olması için olağan üstü genel kurul toplantı kararı alması.
  • Olağanüstü toplantı yönetim kurulu asil, yedek, denetleme kurulu, asil yedek üyelerin toplamından bir fazlası olması hazirun cetvelini imzalaması gereklididir.
  • Genel kuruldan bir üst kurula (İST GÜDEF'e) üye olması için genel kurul tutanağında yetki verildiği yazılması gerekir. 
  • Bundan sonra yönetim kurulu toplanarak federasyona üyelik için karar alarak bir dilekçe ile başvurması gerekir. 
  • Federasyona üye olacak dernekler sadece yukarıda yazılı üyeleri ve toplantı gününü federasyona bildirmeler halinde tüm prosüdürler İST GÜDEF tarafından hazırlanır. 

Ayrıca yönetim kurulumuzca alınan karar ile yetim ve öksüz orta öğretim öğrencilerin yardım edilmesine; bunun için başvuracakların kendi köy dernekleri üzerinden vukaatlı nüfüs kayıt örneği ve banka iban numarası ile başvuru yapmaları gerekmektedir. Köy derneği olmayanların en yakın il derneğine başvurmaları gerekmektedir Son başvuru tarihi 10 ocak 2018 dir.  

Federasyon yönetim kurulumuz yukarıda yazılı konuların müzakeresi için sadece  il dernek başkanlarının katılacağı bir toplantı ile genel kurul hazırlıklarını yapacaktır.   

İstanbul Gümüşhane Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulu Adına   

Genel Başkan Tahsin SÖĞÜT

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11