banner333

banner309

ŞİDEF, Kuruluyor

Şiran Dernekler Federasyonu (ŞİDEF) Kuruluşu için startı verdi.

Dernek 30.10.2017, 20:40 22.01.2018, 13:20
ŞİDEF, Kuruluyor
banner400

ŞİDEF Kuruluşu için Şiran Belediye Başkanı Yavuz Altıparmak tarafından oluşturulan Komisyon , 29 Ekim Pazar günü  ilk toplantısını Küçükçekmece’de bulunan GİYAD’da  yaptı.

ŞİDEF Kuruluyor 

Toplantıya başkanlık eden ev sahibi GİYAD Başkanı Serkan Kaya;”ŞİDEF in kaliteli bir hizmet sunabilmesi için çok iyi bir tüzüğe sahip olması gerekir. Yaklaşık 1 yıldır oluşturduğumuz Şiran Dernekler Platformu her geçen gün daha kenetlenip büyüyerek Federasyon olma aşamasına gelmiştir. Bunun için kurmuş olduğumuz Komisyon ile ilk kez GİYAD da bir araya geldik. Avukat Alaaddin Kara beyin taslak olarak hazırladığı tüzüğü inceledik ve eklenmesi , revize edilmesi gereken maddeleri görüştük. İnşallah Aralık ayında yapacağımız ikinci toplantı ile tüzüğümüzü  netleştirip yol almış olacağız. İstanbul’da faaliyet gösteren tespit ettiğimiz 37 Şiran köy derneğimiz var. Kurulacak olan köy dernekleride var. Amacımız İstanbul dışındaki Şiran derneklerinide ŞİDEF’e katarak tüm Şiran’ı kucaklamaktır” dedi.

ŞİDEF, GÜDEF’e Güç Vermelidir

ŞİDEF Kuruluş Komisyon toplantısına GİYAD Başkanı Serkan Kaya, Koyunbaba köyü Dernek başkanı Aytekin Günel, Eldiğin köyü Dernek başkanı Tahsin Çelik, İnözü Köyü Dernek Başkanı İbrahim Yılmaz, Yeşilbük Beldesi Dernek Başkanı Yalçın Onur, Ozanca köyü Dernek başkanı Selahattin Uslu, Sadık Köyü Dernek Başkanı Selim Demir,BEYGÜDER Başkanı Turgay Yalçın, ŞEKAV Yönetim Kurulu üyesi Alaaddin Kara, GİYAD Yönetim kurulu üyeleri Bayram Küçük ve Harun Gülap, Balıkhisar köyü Derneği Yönetim kurulu üyesi Hasan Karakuş katıldı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38