banner333

banner309

Seydibaba Platformu İftar’da Buluştu

Gümüşhane Şiran Seydibaba köylülerin kurduğu Seydibaba Platformu Küçükçekmece Gölü’nün muhteşem manzarasında iftar yemeğinde bir araya geldi.

Dernek 26.05.2018, 16:19 12.06.2018, 09:07
Seydibaba Platformu İftar’da Buluştu
banner400

İftar sonrası gerçekleştirilen sohbette; Seydibaba köylü ve  Gümüşhaneli olmanın farkları,  ayrıcalıkları ve zorlukları konuşuldu.

Katılımcıların herbiri, konuya ilişkin fikirlerini, düşüncelerini paylaşmaktan memnuniyet duyarken, böyle bir ortamın ve platformun varlığının hayırlı ve güzel birlikteliklere, işlere vesile olacağını ve insanlarımız arasında ki önyargıları ortadan kaldırarak dayanışmayı arttıracağını belirtti.

(ŞEKAV) Şiran Eğitim ve Kalkınma Vakfı yönetim kurulu üyesi Avukat Alaaddin KARA söz alarak; “Başta değerli Bayram kardeşim olmak üzere emek verenlere ve katılım gösteren herkese çok teşekkür ediyorum. Seydibaba Köyü’nün genç ve dinamik kıymetli insanları ile birlik ve beraberliğimizin daha da kuvvetleneceğine, yeni ufuklar açılacağına ve güzel işler yapacağımıza inanıyorum” dedi.

(ŞEKAV) Şiran Eğitim ve Kalkınma Vakfı genel sekreteri Ramazan KAHVECİ ise önyargılarımızı bir kenara bırakarak, birliğimizi, beraberliğimizi daim kılacak ve bizi daha da güçlendirecek adımları hep birlikte atmamız gerektiğini belirtti.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Başmüfettişi Müslüm YALÇIN ise, Gümüşhaneli ve Seydibabalı olmanın “farkları, ayrıcalıkları ve zorlukları” nedir? diye sorup bunun cevaplarının gençlerimizden ve insanlarımızdan alınması gerektiğini belirterek bunun bir süre devam ettirilmesinin önemli olduğunun altını çizdi.

Seydibaba Platformu İftar programına katılan, Recai KÜÇÜK, Ersoy KARA, Ömer İlker KÜÇÜK, Ömer ARSLAN, Erhan YILDIZ, Ersan KARA, İsmet YILDIZ, Muzaffer YALÇIN, Necmi YALÇIN, Abdullah IŞIK ve Yıldıray SÜTÇÜ gibi değerli isimler, Platformun yol haritası, yapılması ve olması gerekenler üzerine değerlendirmelerde bulunarak, platformun önemine, bu sürecin devamlılığına dikkat çektiler.

Seydibaba Platformu, iftar programını her yıl geleneksel hale getirip, daha geniş katılımlı yapma kararı aldı.

Bununla birlikte Gümüşhane’yi de kapsayacak şekilde “Seydibabalı Olmak” başlığıyla farkları, ayrıcalıkları ve zorluklarının konuşulmaya devam edileceği belirtildi.

Yorumlar (1)
Sezai 6 yıl önce
MaşAllah güzel bir hareket güzel bir adım güzel bir atilim başarılarınız devamını dilerim
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 04:56
Güneş 06:20
Öğle 12:35
İkindi 15:58
Akşam 18:40
Yatsı 19:59