banner333

banner309

ŞEKAV Geleneksel İftarı Florya Sosyal Tesislerinde Yapıldı.

Şiran Eğitim ve Kalkınma Vakfı tarafından geleneksel olarak yapılan iftar programı 19 Haziran Pazar günü İBB Florya Sosyal Tesisleri’nde Gerçekleşti.

Dernek 20.06.2016, 17:38 20.06.2016, 17:38
ŞEKAV Geleneksel İftarı Florya Sosyal Tesislerinde Yapıldı.
banner400
 İftar öncesinde Hasan Kadız hoca Kuran Tilaveti gerçekleştirdi. İftar programı sonrasında ŞEKAV Başkanı Ali Beyaz misafirlere hoş geldin konuşması yaptı.

Ali Beyaz konuşmasında; Hayat’ın tanımına dikkat çekti. Kimileri için zevk ve sefa deryası olan hayatın Yaradan’a kul olmak olduğunu söyledi.

Ali Beyaz konuşmasının devamında; Bu vakfa gönül verenlerle hayır için bina yapınca, burs verince, güzel ameller işleyince hayat buluyoruz. Bu vesileyle ŞEKAV’a katkı sağlayan herkese sonsuz mutluluk diliyorum, dedi.

 

ŞEKAV Genel Sekreteri Ramazan Kahveci ise yaptığı konuşmasında; Rabbim hepimizin gönlünden geçtiği gibi çalışmayı nasip eylesin. ŞEKAV olarak 554 öğrenciye bu yıl burs verdik.  Emek veren, katkı sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum, dedi.

ŞEKAV Başkan Yardımcısı Yüksel Hamzaoğlu ise konuşmasında;  Burslar konusunda iyi mesafeler katettik.  Şiran için bursun dışında neler yapabiliriz diye çalışmalar yapıyoruz, dedi.

Konuşmasında Şiran’a huzurevi, Gümüşhane’ye kereste fabrikası ve Koruluk Barajı yanına villa tipi evler yapılabilirliği ile ilgili fizibilite çalışmalarının devam ettiğinden bahseden Hamzaoğlu bölgedeki insanlara istihdam sağlamaya katkı sağlayacak faaliyetler düşünüyoruz, dedi.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN

 

ŞEKAV Başkanı Ali Beyaz ve Yönetim Kurulu üyelerinin yanı sıra iftar programına Bağcılar Belediye Başkanı Şahin Köse, GÜSİAD Başkanı Prof. Dr. Kenan Aydın, GÜSİAD Başkan Yardımcısı Muammer Beyaz, GİYAD Başkanı Serkan Kaya, BAĞGÜMDER Başkanı Zafer Uçan, Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı Başkanı Hamit Örgüç, GÜDEF Başkan Yardımcısı Remzi İlhan, GÜNÖP Başkanı Enes Kaya, Gebze Teknik Üniversitesi Eski Rektörü Prof Dr. Orhan Şahin, Miltaş İnsaat A.Ş. Yön. Kurulu Başkanı İshak Gürcüoğlu, Planet Turizm Firma Sahibi Fatih Aydın ve çok sayıda hemşerimiz katıldı.

Yorumlar (1)
Osman kaya 8 yıl önce
Allah cc niyetinizi ve ibadetinizi kabul ve makbul eylesin inşAllah.

ŞAKAV Gümüşhane'mizin öncü ve yön verici kurumlarından biri olan ŞAKAV birlik beraberlik adına Gümüşhane'mize bugüne kadar yaptıkları başarılı hizmetler bugünden sonrada yapacağının teminatıdır.
Ramazanı'şerif ayının birleştirici ve bereket dolu günlerinde bereketli bir iftar sofrası kurarak hemşerilerimizi biraraya getirdi
Bir gümüşhaneli olarak bu sofra etrafında
Gümüşhane dernekler federasyonu
GÜDEF'i de görmek isterdik.
yoğun ve yorucu Ramazan proğramlarından olsa gerekki unutuldu sanırım
ŞAKAV'ı hizmetlerinde dolayı tebrik eder başarılarının devamını dilerim.
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11