banner333

banner309

ŞEKAV Geleneksel Gönül Sofrasında Buluştu

Şiran Eğitim ve Kalkınma Vakfı'nın (ŞEKAV) geleneksel gönül sofrası olan iftar programı İstanbul'da Eyüp Sultan'da Sultanzade Sofrasında gerçekleşti.

Dernek 25.05.2018, 10:01 12.06.2018, 09:07
ŞEKAV Geleneksel Gönül Sofrasında Buluştu
banner400

ŞEKAV’ın her yıl düzenlediği Geleneksel Gönül Sofrası iftar programı bu yılda Eyüp Sultan’da gerçekleşti.

Açılışı katılımcılara hoşgeldin diyerek yapan ŞEKAV Genel Sekreteri Ramazan Kahveci;”ŞEKAV olarak geleneksel hale getirdiğimiz iftar programı İle siz dostlarımızla bir araya geldik. Kurulduğumuz günden bu yana sizlerin desteği ile güzel hizmetler yapmaya gayret ettik. Bu sene 471 öğrencimize burs verdik. İnşallah önümüzdeki dönem artarak devam eder, Rabbim bu güzel hizmete katkı verenlere bol bereketli kazanç versin inşallah” dedi.

ŞEKAV Başkanı Ali Beyaz;” Kıymetli dostlar Gönül soframıza hoşgeldiniz. 90 lı yıllarda bir hastane odası inşaatı yapımı ile başlayan vakfımızın çalışmaları  bugün sağlam şekilde devam ediyor. Allah rızası için memleketimize katkılar sunmaya çalıştık. Bu katkılara destek olan siz kıymetli dost ve hemşerilerimizden Allah razı olsun. Rabbim hepimize nice bereketli Ramazanlar görmeyi nasip etsin. Şimdiden Ramazan ayı içerisindeki Kadir gecenizi ve Ramazan bayramınızı tebrik ederim” dedi.

Yapılan iftar ve dualar ardından GÜSİAD Başkanı Yüksel Yalçın, GÜMÜP Başkanı Yüksel Hamzaoğlu, ŞİDEF Kurucu Genel Başkanı Serkan Kaya, Çayırova Kızılay Şube Başkanı Halil Keskinoğlu, Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı Eski Başkanı Hamit Örgüç birer selamlama konuşması yaptı.

Yorumlar (1)
Aydemir Keleş 6 yıl önce
Emegi geçen herkese teşekkürler. Rabbim birliğimizi daim eylesin.
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48