banner333

banner309

Şahinkaya'dan Emekli Öğretmenlere Anlamlı Ziyaret

Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürü Muhammet Şahinkaya " 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Programı" çerçevesinde emekli öğretmenleri evinde ziyaret etti.

Dernek 26.11.2015, 17:59 26.11.2015, 18:02
Şahinkaya'dan Emekli Öğretmenlere Anlamlı Ziyaret
banner400
İl Milli Eğitim Müdürü Muhammet Şahinkaya, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mesut Olgun beraberinde Öğretmenevi Müdürü Musa Uncu, İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Eyyüp Zengin, İmam Hatip Okulu öğretmenleri Fatih Merdan ve Yusuf Yılmaz Gümüşhane'de eğitim öğretim yılına emek veren Yusuf Sadık (77) ve Ragıp Aktaş’ı (65) evinde ziyaret etti.


İlimizde uzun yıllar çeşitli okullarda görev yapmış emekli öğretmenlerden Yusuf Sadık ve  Ragıp Aktaş ziyaretten duydukları memnuniyetini, böyle anlamlı bir günde unutulmadıklarından dolayı duygulandıklarını ve çok mutlu olduklarını dile getirerek, İl Milli Eğitim Müdürü Muhammet Şahinkaya’ya teşekkürlerini ifade ettiler.

Duygusal anların yaşandığı ziyarette İl Milli Eğitim Müdürü Muhammet Şahinkaya; “Öğretmenlerimiz yalnızca 24 Kasımlarda değil,  her zaman değerliler ve öylede kalacaklardır. Büyüyen her fidanda, açılan her çiçekte kokusu; geçmişte ve gelecekte izleri var. Bir yıl daha öğretmenler gününü birlikte kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Öğretmenliğe emek vermiş, sevgisini, yüreğini bu toplumun evlatlarını yetiştirmek üzere seve seve feda etmiş kıymetli öğretmenlerimizle bir arada olmaktan dolayı büyük onur duyuyorum. Bizleri bağrınıza bastığınız için hepinize minnettarız. Sizler, bu memleketin en değerli varlıklarısınız. Sizler hem öğretmenimiz, hem anamız, hem babamızsınız. Sizler, genç nesilleri toplumumuza faydalı birey olarak yetiştiren çalışmalarınızdan dolayı, bu topluma değer kattınız. Dünyada yalnızca anneler, babalar ve öğretmenler yetiştirdikleri çocuklarının kendilerinden daha yukarılarda olmalarını isterler. Onları gördükçe eserleriyle gurur duyarlar. İşte bu mesleği kutsal yapan da budur. Evinizin kapılarını bizlere açıp, bizi kabul ettiğiniz için size minnettarım. Öğretmenler gününüzü kutluyor, ellerinizden öpüyorum.” dedi.

 İl Milli Eğitim Müdürü Şahinkaya emekli öğretmenlere günün anısına çiçek verip,  çeşitli hediyeler takdim ettikten sonra fotoğraf çektirilmesiyle evlerinden ayrıldı.
Emekli öğretmenler bu anlamlı ziyaretten ve hediyelerden dolayı İl Milli Eğitim Müdürü Muhammet Şahinkaya’ya teşekkür ettiler.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11
GazetelerTümü