banner333

banner309

Sadık Köyü’nden Muhteşem Gece

Gümüşhane Şiran Sadık Köyü Derneği Dayanışma gecesi muhteşem katılım ile Ümraniye Kasr-ı Lena Balo salonunda gerçekleşti.

Dernek 04.02.2019, 22:39 04.02.2019, 23:24
Sadık Köyü’nden Muhteşem Gece
banner400

Bin kişinin üzerinde katılımın olduğu Sadık Köyü gecesi Selami Sevindik’in açılış konuşması ve sunumu ile başladı. Şair Cemalettin Balta’nın şiirleri ve slayt gösterisi salondakileri adeta Sıla’ya götürdü.

Son üç yılın Kocaeli şampiyonu olan Gümüşhane 12-15 yaş bayan foklör ekibi davul zurna eşliğinde bir horon ziyafeti sundu.

Katılımcılara teşekkür eden Sadık Köyü Derneği Başkanı Selim Demir;”Sadık köyü birlik beraberlik gecemize katılımınızdan ötürü teşekkür ederim. Kelkit Vadisi kültürümüzü, yöremizi gurbette yaşatmak adına Derneklerimiz önemli rol üstlenmektedir. Bizde bu dayanışmayı sonraki nesillere aktarmak adına faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Bu gecede kültürümüzün bir ürünüdür. Bu kültür faaliyetimizde katılımımızdan ötürü sizlere , destekleyen köylülerimize teşekkür ederim. Sadık köyümüzü dernek olarak en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz” dedi.

Sadık köyü derneğine bu zamana kadar başkanlık yapmış olanlara ve katkı sağlayanlara plaket takdim edilen gecede Şinasi Can ve Nazmi Can türküleriyle doyumsuz bir gece yaşattı.

Gümüşhane Şiran Sadık Köyü Derneği Dayanışma Gecesine; Sancaktepe Belediye Başkanı ve Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan adayı İsmail Erdem, Ak Parti Ümraniye Belediye Başkan adayı İsmet Yıldırım, Ataşehir Belediye Başkan yardımcıları Deniz Kutlu, Kalender Özdemir, Orhan Çerkez, Ataşehir Belediyesi Meclis Üyesi Mükayil Bektaş, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, GÜDEF Genel Başkanı Vahit Olgun, ŞİDEF Genel Başkanı Serkan Kaya, ŞİDEF Avrupa Yakası Başkanı Fevrü Demir, ŞEKAV Genel Sekreteri Ramazan Kahveci , ŞEKAV Başkan Yardımcısı Abdullah Canan, Ataşehir Gümüşhaneliler Dernek Başkanı Ekrem Çiçek, GÜYAD Başkanı Tahsin Söğüt, ŞİDEF Genel Başkan Vekili ve Şiran Akyayla köyü dernek Başkanı Yaser Sarı, ŞİDEF Genel Başkan Yardımcıları, yöneticileri, Şiran Çal köyü dernek Başkanı Necla Gündoğan, Şiran Kaynakbaşı köyü dernek Başkanı Birol Boz, Şiran Kadıçayırı köyü dernek Başkanı Bahtiyar Kaya, Şiran Güreş Köyü Dernek Başkanı Binali Çubukçu, Şiran Eldiğin Köyü Dernek Başkanı Tahsin Çelik, Şiran Susuz köyü dernek Başkanı Şefik Garip, Şiran Ara Köyü Dernek Başkanı Fatih Balta, Şiran Ozanca köyü dernek Başkanı Selahattin Uslu, Şiran Sinanlı köyü dernek Başkanı Adıgüzel Aydöner, Şiran Çavlan Köyü Dernek Başkanı Hıdır Daştan, ŞİDEF Genel Sekreter yardımcısı Harun Gülap,Şiran Koyunbaba köyü dernek Başkanı Aytekin Günel, Şiran Boğazyayla köyü dernek başkan vekili Orhan Celep, Hakan Gedik, Şahin Demir, Baki Can, Ali Köse, Murat Gündoğan, Şiran Yedibölük köyü dernek Başkanı Çiçek Keleş, Şiran Belen Köyü dernek Başkanı Muammer Zaza, Şiran Belen Köyü dernek başkan yardımcısı Taner Tümer, Sadık köyü muhtarı Cevat Sevindik, Metin Kaşıkçı, GÜDEF Genel Başkan Yardımcısı Tahsin Tekinırk, Gümüşvadisi grubu Selçuk Balta, Alperen Bal, Badıllı Beydili Derneği Başkan Yardımcısı Cihat Işık, Şiran Arıtaş köyü Namık Yılmaz ve çok sayıda davetli katıldı.

Gece’ye ait foto galerisi için tıklayınız.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39