banner333

banner309

Mahir Doğan'a, Hemşehrilerinden Hayrlı Olsun Ziyareti

Geçtiğimiz günlerde Avcılar Belediyesi Meclis Başkan Vekilliğine seçilen hemşerimiz Mahir Doğan’ı bazı dernekler ziyaret etti.

Dernek 05.05.2016, 17:30 05.05.2016, 17:32
Mahir Doğan'a, Hemşehrilerinden Hayrlı Olsun Ziyareti
banner400

Avcılar Belediyesi Meclis Başkan Vekilliği görevine seçilen genç isim Mahir Doğan’ı hemşerileri ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Doğan;” 2014 yılında meclis üyesi seçildim. Bu senede Belediye Başkan Vekilliği nasip oldu. Gümüşhaneliler olarak bizler görevimizi en iyi şekilde layıkla yapmayı kendimize büyük sorumluluk biliriz. İnşallah bu görevimizi de o şekilde yapacağız. Gümüşhane Derneklerimiz hemşerilerine hep duyarlı olmuştur, bunu bugünde gösterdiler. Bu nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek, kapımın her zaman hemşerilerime sonuna kadar açık olduğunu belirtmek isterim” dedi.

Ziyarette GİYAD Başkanı Serkan Kaya, Başkan vekili Murat Kaya, Şiran Babacan Köyü Dernek Başkanı Şerafettin Küçük, Yönetim kurulu üyeleri Cahit Ekmen, Günay Ekmen, Şiran Seydibaba Köyü Dernek Başkanı Ünal Yalçın ,yönetim Kurulu üyesi Serkan Yalçın ve Şiran Seydibaba Köyü Dernek eski başkanı Namık Şeker hazır bulundu.

Mahir Doğan Kimdir?

Aslen Gümüşhane Kelkit Karacaören köylü olup 1978 yılında Erzincan  doğumluyum. Sakarya Üniversitesi Otomotiv bölümünü ardından Anadolu Üniversitesi işletme fakültesinden mezun oldum.Şu an Gelisim üniversitesi Ekonomi finans alanında yüksek lisans öğrencisiyim.Uzun yıllar boyunca çeşitli özel firmalarda departman müdürlüğü ve bölge müdürlüğü  yaptıktan sonra kendi girişimlerimi gerçekleştirdim. Tüm bu süreçte CHP genclik kollarından başlayıp CHP Avcılar ilçe başkanı yardımcılığı görevinde bulundum. 2014 yılı yerel seçimlerinde CHP den meclis üyesi seçildim. Evli ve 2 çocuk babasıyım.


Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 16 Nisan 2024
İmsak 04:04
Güneş 05:35
Öğle 12:27
İkindi 16:10
Akşam 19:09
Yatsı 20:34