banner333

banner309

Konaklı Derneği'nde Bayrak Değişimi

Gümüşhane Şiran Konaklı Köyü Derneği olağan kongresi Kartal Soğanlık'daki dernek merkezinde gerçekleşti.

Dernek 13.03.2017, 11:41
Konaklı Derneği'nde Bayrak Değişimi
banner400

İstanbul'da Yirmi yıldır faaliyet de bulunan Gümüşhane Şiran  Konaklı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinde Bayrak değişimi yaşandı.10.Uncusu yapılan olağan genel kurul toplantısı, Konaklı Hafızlarından Rıza Direk'in Kuran'ı Kerim tilaveti ve yaptığı dua ile başlatıldı. Yapılan yoklama sonucu yeterli çoğunluğun sağlanması ile Toplantı gündemine geçildi. 147 üyeden 84 üyenin katılımı ile gerçekleşen olağan genel kurulu yönetecek Divan kurulu seçimi yapılarak, Divan Başkan'ı Mustafa Kara, Katip üyeliklere Ceyhan Yamak ve Erhan Direk'in seçilmesi ile olağan Genel kurul toplantısı başlatıldı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ve bütün şehitlerimiz anısına yapılan saygı duruşu yapıldı. Yönetim

kurulu faaliyet raporu okundu ve genel kurul çoğunluğu ile onandi. Denetleme kurulu raporu okundu ve Genel kurulun oyları ile onandı.

Yönetim kurulu ve denetleme kurulu seçilmişe geçildi. Yapılan iştıcareler sonucu yönetim kırulu oluşturuldu. Tek liste ile seçime gidildi, Yönetim kurulu Başkanlığına genel kurulunun tamamına yakının oylarini alan Rıza Direk seçildi.Yönetim kurulu Başkan yardımcıları: Ceyhan Yamak ve Murat Doğan , Sekreter Özal Kara, Muhasıp üyeliğe Nizamettin Öztürk seçildiler.

Yönetim kurulu Yedek üyeliklere: Salih Doğan,Meryem Turhan,Hüseyin Doğan,Dursun Kara ve Musa Doğan seçildiler.Denetleme Kurulu Asil üyeliğe Mustafa Kara, Uğur Kara ve Şenol Kara Yedek üyeliklere ise Mustafa Öztürk, Alattin Öztürk ve Ömer Doğan seçildiler.

Dilek ve temenniler bölümünde Üyelerin yeni yönetim kurulu üyelerine başarı ve Eski yönetim kuruluna ve bu güne kadar görev alan tüm yönetim kurulu üyelerine Başkanlık yapan bütün herkese teşekkür etmeleri ve iyi dileklerde bulundular. Son olarak Yönetim kurul Başkanlığına seçilen Rıza Direk üyeler teşekkür konuşması yaptılar. Sayın Direk, Bana bu göreve layık gördüğunuz için bütün Üyelerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah teslim aldığımız bu bayarağı layik olduğu yere ve daha iyi duruma getirmek için çalışacağımızı bilmenizi istiyorum. Tüm çalışmalarımızda bizlerin yanında olacağınızı ve her türlü desteği vereceğinize inanıyorum.Bu duygu ve düşüncelere hepinize tekrar teşekkür ediyor hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum.'' dediler. Divan başkanı Mustafa Kara genel kurulu bitirdiler.

YENİ SEÇİLEN YÖNETİM KURULU ÜYELERİNE Ve BU GÜNE KADAR YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI YAPANLARA VE EKİPLERİNE TEŞEKKÜR EDİYORUZ. GENEL KURUL TOPLANTI SONUCUNUN KONAKLIYA VE KONAKLI HALKINA HAYIRLI OLAMSINI DİLİYORUZ....

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11