banner333

banner309

Kökgenç’ten Dev İftar Organizasyonu

Kurulduğu günden bu yana yaptığı bütün organizasyonlarda herkesin takdirini kazanan Gümüşhane Köse İlçesi ve Köyleri Gençlik Derneği (KÖKGENÇ) faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor.

Dernek 01.07.2015, 11:31 01.07.2015, 11:35
Kökgenç’ten Dev İftar Organizasyonu
banner400
Yaptığı organizasyonlara süreklilik kazandırarak gelenekselleştiren KÖKGENÇ Derneğinin Ramazan Ayı münasebetiyle verdiği 4. Geleneksel İftar Yemeği çok yoğun katılımla birlik, beraberlik içerisinde harika bir atmosferde gerçekleşti.

Katılanların çok memnun kaldıkları organizasyon sonrasında konuşan dernek başkanı Mustafa DÜNDAR “ Kurulduğumuz ilk günden bugüne yaptığımız bütün organizasyonlarda en güzelini yapmayı ve hemşerilerimizin takdirini ve dualarını kazanmayı kendimize şiar edindik. Bu yıl 4. sünü düzenlendiğimiz İftar organizasyonumuzda geniş katılım sağlayan ve bizleri yalnız bırakmayan hemşerilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Bizlerden hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen,biz gençlerin birlik ve beraberlik içerisinde daha güçlü, daha büyük organizasyonlar yapması için her zaman yanımızda olanlara çok teşekkür ediyor ve çıktığımız bu yolda bize güvenen insanları mahcup etmeyeceğimizin sözünü veriyoruz.

Ayrıca geçmiş ramazanlarda ihtiyaç sahibi hemşerilerimize yaptığımız yardımları bu ramazan ayında da devam ettirerek ciddi bir nakdi yardımda bulunmak için çalışmalarımızı tamamlamış bulunmaktayız. Çok kısa süre içerisinde ihtiyaç sahiplerine gereken yardımlar tarafımızdan ulaştırılacaktır.”

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 03:49
Güneş 05:23
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:17
Yatsı 20:45