banner333

banner309

Kırklareli GİAD,Gümüş’ü Bağrına Bastı

Kırklareli Gümüşhane Genç Girişimciler ve İş Adamları Derneği (GİAD) Gümüşhanesporumuzu ve taraftarı çok iyi karşılayıp bağrına bastı.

Dernek 11.02.2018, 14:37
Kırklareli GİAD,Gümüş’ü Bağrına Bastı
banner400

Kırklareli GİAD Yönetimi , 2.Lig Beyaz Grup lideri Gümüşhanesporumuzu 21.Hafta mücadelesinde geldikleri Kırklarelispor deplasmanında karşılayarak  adeta bağrına bastı. Takımımızı karşılayıp kamp yaptıkları otelde ziyaret ettiler. Kulüp başkanı Kaya Büyükbayraktar ve kulüp müdürünü dernekte ağırlayıp yemek yiyen GİAD Yönetimi ayrıca İstanbul ve çeşitli illerden gelen Gümüşhanespor taraftarını dernekde misafir edip kahvaltı ikram ettiler. 

Kırklareli GİAD Başkanı Bünyamin Yılmaz;”Gümüşhanesporumuzu ve değerli hemşerilerimizi Kırklareli’nde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Yönetim kurulu arkadaşlarımızla yaptığımız istişarede şehirimize gelen takımımızı ve taraftarımızı en iyi şekilde ağırlayacağız dedik. Futbolcularımızı otelde ziyaret ettik. Kıymetli kulüp başkanımız Kaya Büyükbayraktar bey i ve kulüp müdürümüzü misafir ettik. İstanbul ve çeşitli şehirlerden gelen taraftarımız İçin derneğimizde kahvaltı hazırladık. Galip gelsek çok daha güzel olacaktı. Ama inşallah sezon sonu Gümüşhanespor şampiyon olacaktır. Bizlere güzel bir hafta sonu ve hemşeri buluşması yaşatan Gümüşhanesporumuza teşekkür eder, şampiyonluk yolunda başarılar dileriz. Yolu Kırklareli’ne düşen hemşerilerimizi mutlaka derneğimize bekleriz” dedi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 03:49
Güneş 05:23
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:17
Yatsı 20:45