banner333

banner309

Kelkit İlçesi Bulak Köyü Derneği Açılışı Yapıldı

Gümüşhane İli Kelkit İlçesi Bulak Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği ‘nin açılışı İstanbul ilinin Sultanbeyli İlçesinde yoğun katılım ile gerçekleştirildi.

Dernek 08.02.2017, 20:53 09.02.2017, 08:41
Kelkit İlçesi Bulak Köyü Derneği Açılışı Yapıldı
banner400

Gümüşhane İli Kelkit İlçesi Bulak Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Mustafa Demir ve Bulak Köyü muhtarı Ertuğrul Demir'in ev sahipliğinde yapılan açılışa, Sultanbeyli Belediye Başkan Yardımcısı Muhammed Çimen, Sancaktepe Sultanbeyli Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Şenol Ata, Sultanbeyli Gümüşhaneliler Ili ve İlçeleri Kültür ve Yardımlaşma Dernek Başkanı Abdulkerim Yıldız, Belediye Meclis üyeleri, Köy Dernek Başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Dernek Başkanı Mustafa Demir, güzel işlere imza atacaklarını kaydetti ve derneğin hayırlara vesile olmasını temenni etti. “NEREDE HAYIRLI HİZMET VARSA ONUN YANINDA OLMALIYIZ” Sultanbeyli Belediye Başkan Yardımcısı Muhammed Çimen Yaptığı Konuşmada, ‘’Sultanbeyli’de sosyal hayatın çok güçlü olduğunu vurguladı. Başkan Çimen, konuşmasına şu şekilde devam etti; Tabi başarılarında sıkıntılarında destek olmak lazım, Bizde Sultanbeyli'de nerde hayırlı hizmet varsa onun yanında olmanın gayreti içersindeyiz. “ dedi.

Sancaktepe Sultanbeyli Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Şenol Ata, derneğin kuruluşunda emeği geçenlere teşekkür ederek, Derneklerin hayır ve hasenat işlerinin bolca yapıldığını bu dernekte de hayırlı işlere yapacaklarına inandıklarını dile getirdiler.

Son konuşmayı Bulak Köyü muhtarı Ertuğrul Demir Yaptı.Yapılan açıklamada derneğimizin kurulmasında başkanı ,yönetim kurulunu tebrik ediyorum ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.Derneklerin amacı birliği beraberliği,dostluğu ,kardeşliği pekiştiren aracı kuruluştur.İsatnbul Sultanbeyli ilçesinde derneğimizin kurucuları,üyeleri ve emeği geçen herkese köy halkım ve şahsım adına teşekkür ediyıorum.Derneğin devam edebilmesi için elimizdeki tüm imkanları seferber ederek derneğimizin ilelebet yaşamasını sağlayacağız. ‘’dedi. Bu konuşmaların ardından dualar eşliğinde açılış kurdelesi kesilerek açılışa katılan misafirlere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Kaynak: Haber Kelkit
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 03:49
Güneş 05:23
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:17
Yatsı 20:45