banner333

banner309

KAŞDER, Yavuz Demir İle Devam Dedi

Gümüşhane Kelkit Kaş Köyü Derneği olağan kongresi Eyüp Yeşilpınar’daki dernek merkezinde gerçekleşti.

Dernek 04.02.2018, 20:43
KAŞDER, Yavuz Demir İle Devam Dedi
banner400

Mevcut başkan Yavuz Demir’in tek liste ile girdiği Kongrede Yavuz Demir bir dönem daha KAŞDER Başkanı oldu. Kongreye katılan köylülerine ve yönetim kurulundaki arkadaşlarına teşekkür eden Demir Kongrede şu konuşmayı yaptı ;

Kıymetli köylülerim!

Allah’ın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun. KAŞDER Olağan kongremize hoşgeldiniz. Bugün burada yapacağımız genel kurul İle yeni bir sayfa daha açacağız. Sizlerin desteği ile bu zamana kadar bir çok faaliyet yaptık. 

1-Her şeyden önemlisi derneğimizi Gümüşhane kamuoyunda tanıttıldı GÜDEF e dahil olduk.Köyümüzü en iyi şekilde temsil ettik, Gümüşhane dernek başkanlarını derneğimizde ağırladık.

2-Dernek yerimizin alınmasına sebep olanlara teşekkür ediyorum. Satın alınırken olan Borcu kapattık. Destek veren köylülerime dostlara teşekkür ederim.

3-İhtiyaç sahiplerine yardımlar edildi. Gümüşhane nın burs veren kurumları (GÜSİAD,ŞEKAV,GÜSEV,GÜDEF )ndan öğrencilerimize burs aldırdık .

4-Bu ve benzeri faaaliyetleri yönetim kurulumuz İle yaptık. Daha güzel hizmetlerin olması İçin sizlerin aidatlarınızı ödemeniz çok önem arzetmektedir. Bu konuda sizlerden ciddi ricamız vardır . Birde özellikle 30 yaş üstü evli gençlerimiz artık sizlerde birer hane oldunuz bu derneğe üye olmalı destek vermelisiniz . Unutmayalım, İstanbul gibi metropol şehirde memleketimize çocuklarımıza en iyi aşılayacağımız yer derneğimizdir, burası yaşatılmalıdır. Düğünümüze, cenazemize köylülerimiz geliyor bunu unutmadan bu derneğe her türlü desteği vermeliyiz vermelisiniz bu da bir serzenişim olsun.

5- Lafı fazla uzatmak istemem. Burada hizmet ederken amacımız Şu gök kubbede hoş bir  sada bırakmaktır. Allah rızası İçin hizmet etmektir. Derneğimize köyümüze bu zamana kadar hizmet eden destek Beren köylülerimize teşekkkür eder, ahirete göç etmişlerimize Allah dan rahmet dilerim.

6- Son olarak ülkemiz sınır Afrin’de terör örgütlerine karşı Aslanlar gibi mücadele eden Mehmetçiklerimizin Cenab-ı Allah yar ve yardımcısı olsun . Şehitlerimize Allah’dan rahmet dilerim.

Beni dinlediğiniz ve Kongreye geldiğiniz için hepinize teşekkğr ederim. Saygılar 

Yavuz Demir KAŞDER Yönetim kurulu Başkanı

Haber 29 Ailesi olarak Yavuz Demir ve ekibine tebrik eder, hayırlı olsun temennilerimizi sunarız.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09