banner333

banner309

KAŞ-DER 'de Gümüşhane Buluşması

İstanbul’un Küçükçekmece ilçesinde bulunan GİYAD derneğinin başlattığı Geleneksel 29 Geceleri bu ay Eyüp’de bulunan Kelkit Kaş Köyü Derneği’nde gerçekleşti.

Dernek 12.05.2016, 23:51 12.05.2016, 23:52
KAŞ-DER 'de Gümüşhane Buluşması
banner400

29 Nisan yapılması planlanan 29 Gecesi Hemşerimiz J.Üstteğmen Rahmi Çelik'in şehit olmasından dolayı 11 Mayıs Çarşamba gününe ertelenmişti. Eyüp ilçesi Yeşilpınar'da bulunan Kelkit Kaş Köyü Derneği (KAŞ-DER) nde Onur Akgül ün türküleri ve Kartol çökelek ikramı ile gerçekleşti.

Açılış konuşmasını yapan KAŞ-DER Başkanı Yavuz Demir; "GİYAD derneğimizin başlattığı geleneksel 29 gecelerini bu ay derneğimizde gerçekleştiriyoruz. Çevremizde komşu il ve ilçe derneklerinin katılımı ile bu programı yapmamız ve Gümüşhane buluşmasına vesile olmamız Kaş köyü için bir kazanımdır. Tüm katılımcılara ve Onur Akgül'e türkü ziyafetinden ötürü teşekkür ederim" dedi.

Katılımcı dernek Başkanlarının da duygu düşüncelerini paylaştığı programa; GÜMÜP Başkanı Yüksel Hamzaoğlu, GİYAD Başkanı Serkan Kaya, İSGÜYAD Başkanı Habib Arslan, Göktürk Gümüşhaneliler Dernek Başkanı Erdal Dallı, Eyüp Gümüşhaneliler Dernek Başkanı Celal Demir, Eyüp Gümüşhaneliler Derneği yönetim kurulu üyesi Yüksel Demir, Büyük Osmanlı Derneği Genel Başkanı Bayram Demir, Öztiryakiler Genel Müdürü Yüksel Yalçın, Köse Salyazı Köyü dernek Başkanı Bülent Araz, Köse Yaylım Köyü Dernek Başkanı Resul Demir, GİYAD Başkan vekili Murat Kaya, İSGÜYAD yöneticileri Hüseyin İşcan, Süleyman Meşe, Gazeteci Zeki Gökçe, Timur Şahin ve çok sayıda Kaş köylüleri katıldı.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN

Yorumlar (1)
İsmail cakir 8 yıl önce
Şahsım adına boyle aktivitasyon olduğu için bu organizede adi gecen butun başkanlar olmak üzere ve tüm hemşehrilerimin dayanışma içerisinde olacaklarını ve hayırlara vesile olmasını temenni ederim herkese tesekkurler
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09