banner333

banner309

KAR-GÜDER Kahvaltı'da Buluştu

İstanbul Kartal Gümüşhaneliler Derneği, İstanbul Kartal Gümüşhaneliler Derneğine bağlı kurucu köy derneklerini sabah kahvaltısı programında ağırladı.

Dernek 27.02.2017, 18:02 28.02.2017, 09:57
KAR-GÜDER Kahvaltı'da Buluştu
banner400

Kartal Gümüşhaneliler derneği  kahvaltıda buluştu

Konuşmalarının Ortak Noktası Birlik ve Beraberlik

İstanbul Kartal Gümüşhaneliler Derneği, İstanbul Kartal Gümüşhaneliler Derneğine bağlı kurucu köy derneklerini sabah kahvaltısı programında ağırladı.

İstanbul Kartal Gümüşhaneliler Derneği, Kartal’da kurucu köy dernekleri ve yönetim kurulu üyelerini sabah kahvaltısı programında ağırladı.

Programa Kartal belediye başkan yardımcısı Gökhan Yüksel,AB Dış İlişkiler Komisyonu  Eğitim birimi Müsteşarı Barkın  Altınok,İstanbul Gümüşhaneliler Federasyon Başkanı  Tahsin SÖĞÜT, Kartursaş Yönetim kurulu üyesi Necati Kınalı,Avukat Eren Akın,Kartal Muhtarlar derneği başkanı  Salim Coşar, Söğütlü Köyü derneği başkanı Rasim Kara ve yönetim kurulu üyeleri,İnözü köyü derneği başkanı İbrahim Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri,Merkez ilçe köyü derneği başkanı Muhammer Güler ve yönetim kurulu üyeleri,Dilek yolu köyü dernek başkanı  İsmail Çelik ve yönetim kurulu üyeleri,Güreş köyü dernek başkanı Binali Çubuğuuzun ve yönetim kurulu üyeleri,Eldiğin köyü derneği başkanı Tahsin Çelik ve yönetim kurulu üyeleri,Susuz köyü derneği başkanı Yener Polat ve yönetim kurulu üyeleri,Pelitli köyü ve yönetim kurulu üyeleri,Balgasar köyü derneği başkanı Hasan Karakuş ve yönetim kurulu üyeleri,Sinanlı köyü dernek başkanı Adıgüzel Aydöner ve yönetim kurulu üyeleri, Dernek başkanlığına yakın zamanda seçilen Kartal Gümüşhaneliler Dernek Başkanı Yaşar Çoşar ve yeni yönetim kurulunun organize ettiği programda birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı. Çoşar, yeni dönemde her türlü faaliyette üzerlerine düşen görevi yapmaya hazır olduklarını söyledi

GÜDEF Genel Başkanı Tahsin Söğüt ise son derece yapıcı ve mükemmel bir uyum içerisinde gerçekleştirilen kahvaltı programı sonrası Kartal Derneğinden yükselen daha güçlü destek sözünün kendilerini son derece memnun ettiğini belirterek Başkan Yaşar Çoşar ve yönetimine teşekkür etti.

Kartal Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Yaşar Coşar 

“Amacımız, ilçemizde ikamet eden Gümüşhanelilerin birlik beraberliğini sağlamak, örf ve ananelerimizi yaşatmaktır. Tüm üyelerimize gerek iş gerekse sosyal yaşamlarında destek olacağız. Düzenleyeceğimiz belli başlı programlarla üyelerimizle sık sık bir araya geleceğiz” dedi.

Hiçbir siyasi parti ile bir ilişkilerinin olmadığını söyleyen Çoşar, “Herkese eşit mesafede olacağız. Özellikle refarandum öncesi bugünlerde kapımız herkese açıktır” Kartal Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Yaşar Coşar  dernek çalışmaları ile ilgili bilgiler de verdi. Dernek olarak Gençlik Kolları ve Kadın Kollarını oluşturacaklarını belirten Çoşar, Dernek olarak Kartal’da önemli çalışmalar gerçekleştireceklerini. Bu anlamda gençlik kolları, kadın kollarımızı oluşturup. Çalışmalarımız bu yönde devam ediyor, Bu Arada Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen’in de selam ve saygılarını iletti.Kendisi  aramıza katılacaktı.Selamlarını iletti ve Kalbim oradakiler ile beraberdir. Ercan Çimen’in selamlarını ve temennilerini sizlere iletiyorum. ifadelerini kaydetti

HER ŞEYİN İLACI BİRLİK VE BERABERLİK

Kartal Gümüşhaneliler derneği başkan yardımcısı Av.Mustafa Taştan

“Birlik ve beraberlik her şeyin ilacıdır.Sivil toplum kuruluşlarının tek amacı birlik ve beraberlik çatısı altında dayanışmadır.Birlik ve beraberlikle çözülemeyecek hiçbir konu ve aşılamayacak hiçbir engel yoktur.”

Kartal Gümüşhaneliler derneği başakan yardımcısı Av.Mustafa Taştan konuşmasına

Cevat Uyanık hoca daima doğduğu toprakların havası gibi temiz,göğü kadar berrak bir insan oldu

Cevat hocamız ömrünün sonuna kadar İstanbul sokaklarında yürümeyi sevdi.Bir an olsun canından çok sevdiği Gümüşhaneyi unutmadı ,unutturmadı Devrimciliği sevdi,Halkın adamı olmayı tercih etti. Asla paraya önem vermedi,Yalnızca sevdikleri,arkadaşları dostları yanında olsun istedi bu gün burada toplanıyorsak bunda Cevat hocanın emeği çoktur,Işıklar içinde uyu hocam.

“Değerli misafirlerimiz toplantımıza hoş geldiniz.Sivil toplumun katılımcılığın, çoğulculuğun, beraberliğin, demokrasinin vazgeçilmez unsuru, dinamik ,çalışkan ,demokratik toplumların duyarlıklarını dile getiren kuruluşlardır.

Dernekler insanların demokratik sesi olacak, çokluğun sesi doğrultusunda, birlik ve beraberlik içinde iyi güzel başarılı çalışmalar yapacak,bölge insanlarımızın huzuru.mutluluğu,çalışma arzuları maddi, manevi,sorunlarına en pratik, en uyumlu, en haklı, en demokratik şekilde çözüm arayacak yaşlıların, yalnızların,mazlumların, masumların, haklıların yanında olacak tüm insanlarımızı eşit görecek çalışmalarında, doğruluğun ,haklılığın, dışına asla çıkmayacak, güzel olan her şeyin yanında olacak.

Kartal’da Gümüşhane’de, İlçelerimizde,köylerimizde yaşayan tüm insanların en yüksek değerde, en iyi kalitede, en çok huzurda, hayat yaşaması için elinden geleni yapacak hayalinde, arzusunda, iyilik,güzellik, haklılık, dürüstlük, çokluk,huzur,sağlık, sevgi, yaşama ve yaşatma,paylaşma arzusu ile kurulmuş, Kartal Gümüşhaneliler Derneğimiz , Kartal’da Gümüşhane’de İlçelerimizde,köylerimizde köylerimiz,insanlarımız için hayırlara vesile olmasını, canı gönülden temenni ederim.Allah’ım doğruluktan ayrılmayan kullarından olmayı nasip etsin.”dedi.

kaynak: www.katilimcimaltepe.com.tr

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38