banner333

banner309

İstanbul GÜDEF Terörü Kınadı

İstanbul Gümüşhane Dernekler Federasyonu (İST GÜDEF), artan terör olayları dolayısıyla basın açıklaması yaptı.

Dernek 14.08.2015, 19:53 14.08.2015, 19:56
İstanbul GÜDEF Terörü Kınadı
banner400
İST GÜDEF Başkanı Tahsin Söğüt, kamuoyuna yaptığı açıklamasında;
Devletimiz, Güneydoğudaki Kürt kökenli vatandaşlarımız için birçok yasal düzenleme yaptı. Bu sürecin devamında çok güzel adımlar atılacağı ve terör eylemlerinin son bularak ülkemizin huzur ve refaha kavuşacağını arzu ediyorduk. Fakat PKK Kürtleri temsil etmekten ziyade dış güçlerin temsilcisi oldu. Son zamanlarda her gün şehit haberleriyle uyanmak biz Gümüşhanelileri derinden üzmektedir.
Gümüşhane halkı her zaman terörün karşısında dimdik ayakta durmuş, terör örgütlerinin ilimizden beslenmesine izin vermemiş, vatan uğrunda şehitler vermiş bir halktır. Bizler Türk, Kürt, Laz, Çerkez ayrımı yapmadan bu vatanda birlik ve beraberlik içerisinde yaşamak istiyoruz. Terör örgütü PKK, bu birlik ve beraberliğimizi bozmaktan bir an evvel vazgeçmelidir. PKK’yı şiddetle kınıyoruz.
Gümüşhaneliler olarak bu vatan için, bu topraklar için kanımızın son damlasına kadar devletimizin yanındayız, dedi.

Yorumlar (1)
Ayhan şahin 9 yıl önce
Başkan kutluyorum. Ancak türkiyede tek kimlik altında toplanan milletimizin Türk olduğunu biliyorsun. "Bizler Türk, Kürt, laz, Çerkez ayırımı yapmadan bu vatanda birlikte yaşamak istiyoruz" derken kim ayrım yaptıda siz bu cümleyi kullandınız anlayamadım. Bence bunları hiç kullanmamak gerekir eskiden olduğu gibi. Hepimiz tek bir milletiz. Tek bayramınız var. Saygılarımla.
2
az bulutlu
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 03:49
Güneş 05:23
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:17
Yatsı 20:45