banner333

banner309

İSGÜYAD'dan Gümüşhane Kamuoyuna Duyuru

İstanbul Gümüşhaneliler Derneği (İSGÜYAD) Feshane Şenlikleri hakkında kamuoyu açıklamasında bulundu.

Dernek 18.04.2014, 20:31 18.04.2014, 20:33
İSGÜYAD'dan Gümüşhane Kamuoyuna Duyuru
banner400
 Açıklama şu şekilde;

                                                           GÜMÜŞHANE KAMUOYUNA DUYURU

     İstanbul’da yaşayan Gümüşhanelileri bir araya getiren ve geleneksel olarak düzenlenen “Feshane Gümüşhane Günleri” organizasyonunun  bu yıl  8-11 Mayıs 2014 tarihleri arasında gerçekleştirileceğini basından öğrenmiş bulunmaktayız.

   Gece ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında derneğimiz herhangi bir şekilde irtibata geçilmemiştir.Öncelikle şunu belirtmek isteriz ki İstanbul Gümüşhaneliler Derneği kurulduğu zaman il ,ilçe , köy derneği sayısı yok denecek kadar azdı.Var olan derneklerimiz de bir çatı altında toplanarak birlik olmak istemiş ve bir araya gelerek İstanbul  Gümüşhaneliler Derneğini kurmuşlardır.İstanbul’daki  Gümüşhanelileri her zaman İstanbul Gümüşhaneliler Derneği temsil etmiştir.

    İstanbul Gümüşhaneliler Derneği bir çok konuda ilkleri gerçekleştirmiş, sosyal bir çok alanda yaptığı faaliyetlerle her alanda öncülük ederek hem Gümüşhaneli hemşehrilerimizin hem de  farklı illere ait  derneklerin takdirlerini kazanmıştır.

     Gelinen bu noktada Gümüşhane ve Gümüşhaneliler için yıllardır her alanda mücadele eden İstanbul Gümüşhaneliler Derneği’nin Feshane Gümüşhane Günleri için görüşüne başvurulmamasını derneğimize karşı yapılan bir hareket olarak görüyoruz.

   GÜDEF seçim günü ve saatinin de derneğimizi hiçe sayarak belirlenmesinden sonra  bu olayın gerçekleşmesi gerçekten manidardır.

   Bizler İstanbul Gümüşhaneliler Derneği olarak Gümüşhanemize ve Gümüşhanelilere hizmet etmeye devam edeceğiz.Ancak  amacı insanları bir araya getirmek olan dernekleri farklı amaçla kullanarak insanları kutuplaştıranların ise her zaman karşısında olacağımızın bilinmesini istiyoruz.

    Gümüşhane kamuoyuna saygıyla duyururuz.

 

                                                   Habip Aslan
                                                       Yönetim Kurulu Adına
                                                     İstanbul Gümüşhaneliler Derneği Başkanı


Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38