banner333

banner309

İncedere Köyü Derneği, Şiranlı Başkanları Ağırladı

İstanbul Esenyurt ilçesinde faaliyet gösteren Gümüşhane İli Şiran İlçesi İncedere Köyü Derneği, Şiran köy dernek başkanlarını konuk etti.

Dernek 05.03.2018, 19:19 06.03.2018, 12:52
İncedere Köyü Derneği, Şiranlı Başkanları Ağırladı
banner400

Kurulmasına yönelik çalışmalar yürütülen Şiran Dernekler Federasyonu (ŞİDEF) kurucu komisyonu 4. toplantısını İncedere Köyü Derneğinde yaptı.

Dernekteki yemek ikramından sonra başlayan programın açılışını yapan İncedere Köyü STK’lardan sorumlu başkan yardımcısı Adem Ekiz;” Şiranımızın kıymetli dernek başkanları ve yöneticileri, değerli hemşerilerimiz derneğimizde ağırlamaktan onur duyduk. Kurulacak olan Şiran Dernekler Federasyonu ilimize ve ilçemize hayırlı olsun. Emek verenleri tebrik ediyor, derneğimize gelen tüm misafirlerimize teşekkür ediyoruz” dedi. 

İncedere köyü Dernek Başkanı Fevrü Demir;”Meclis üyemiz, İl dernek başkanımız, köy dernek başkanlarımız ve STK yöneticilerimiz bugünkü 4.ŞİDEF toplantısı için derneğimize hepiniz hoş geldiniz. Bugün çok özel ve anlamlı bir konuya ev sahipliğini yapıyoruz. İnşallah ŞİDEF, Gümüşhanemize ve Şiranımıza güç verecektir. Bizde İncedere köyü olarak üzerimize ne düşüyorsa fazlası ile yapmaya hazırız. ŞİDEF hayırlı olsun” dedi.

ŞİDEF Kurucu komisyon üyesi ve İncedere köylü olan GİYAD Başkanı Serkan Kaya;”ŞİDEF kuruluşu için bugün kendi köy derneğimizde Şiranlı hemşerilerimizi, il dernek başkanımızı, komşu ilçe ve köy dernek başkanlarını ağırladık. Daha önce yaptığımız 3 toplantı ile tüzüğü büyük oranda gerçekleştirmiştik. Bugünde son rötuşları  yaparak tüzüğümüzü netleştirdik. İnşallah Nisan ayı içersinde evrakları içeri vererek ŞİDEF’i kurmuş olacağız. Sürece katkı veren tüm başkanlarımıza ve hemşerilerimize teşekkür ederim. Bugün gelen misafirlerimizin ayağına sağlık, bugün bizi burada çok güzel şekilde ağırlayan İncedere köyü dernek Başkanımız Fevrü Demir ve yönetim kuruluna canı gönülden teşekkür ederim” dedi.

Programda dernek temsilcileri söz alarak ŞİDEF hakkındaki düşüncelerini dile getirdi. Yıldız TV genel yayın yönetmeni Suzan hanım dernek başkanlarını 11 Mart yapacakları Yıldız TV açılışına davet etti.

Toplantıya Sarıyer Belediye Meclis üyesi Nizamettin Günel, ESGÜDER Başkanı Hakkı Akdemir, Çamoluk Kale Mahallesi dernek başkanı Yüksel Küçükarslan, Yıldız TV Genel Yayın Yönetmeni Suzan Hanım, Şiran dernek başkanı ve yöneticileri katıldı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11