banner333

banner309

İl Dernek Başkanları, “Özcan Özbey” Dedi

13 Mayıs Pazar günü Üsküdar Bağlarbaşı Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek olan İstanbul Gümüşhane Dernekler Federasyonu (GÜDEF)’nun 6.Olağan kongresi öncesi il dernek başkanları tek Başkan adayı üzerinde uzlaştı.

Dernek 14.04.2018, 14:36
İl Dernek Başkanları, “Özcan Özbey” Dedi
banner400

Üsküdar Fetihpaşa korusunda Gümüşhane Milletvekili Hacı Osman Akgül daveti ile gerçekleşen toplantıya GÜDEF Başkanı Tahsin Söğüt, GÜDEF Üyesi İl dernek başkanları  katıldı.

Toplantıda açılışı yapan Gümüşhane Milletvekili Hacı Osman Akgül;” GÜDEF artık kurumsal bir kimliğe kavuşmalıdır. Bunun için geçtiğimiz hafta sizlerle bir araya geldik. Bu masadan tek bir aday çıkarıp, kenetlenerek güçlü şekilde GÜDEF kongresine gidelim dedik. Bugün il dernek başkanlarımızdan aday olan arkadaşları burada oylayacağız. Bu masadan çıkacak karara hepimiz saygı gösterip o adayın etrafında birleşeceğiz. Bu istişare sonucu çıkan adayımız GÜDEF kongresinde tek Başkan adayımız olacak, burada herkes Gümüşhaneli sözü verdi. Bu konuda siz dernek başkanlarıda üzerinize düşeni yapacağınızdan bir şüphem yoktur. Bu karar sonrası çıkacak başka bir aday, Gümüşhane’nin değil, nefsinin adayıdır. GÜDEF kurulduğu günden bu yana hizmet veren tüm Başkan ve yöneticilere teşekkür eder, Siz kıymetli il  dernek başkanlarına bu toplantıya katıldığınız İçin teşekkür ederim” dedi.

İl Dernek başkanları içersinde 3 dernek başkanı aday oldu. Yapılan oylama sonrası Avcılar Gümüşhaneliler Derneği (AVGÜYAD) Başkanı Özcan Özbey, il dernek başkanlarının belirlediği tek GÜDEF Başkan adayı oldu.

Dernek başkanlarının kendisine gösterdiği teveccühe teşekkür eden Özcan Özbey;” Tek aday üzerinde uzlaşıda bulunan tüm dernek başkanlarımıza, bu yapıyı kuran Gümüşhane Milletvekilimiz Hacı Osman Akgül’e teşekkür ederim. İnşallah tüm Gümüşhane’yi tek çatı altında hep beraber bir arada toplayacağız. En önemlisi Federasyonumuzu bir yer sahibi yapacağız. Tek yürek olursak yapamayacağımız, başaramayacağımız hiç bir iş yok. Ben yok biz kavramı var. GÜDEF’in kuruluşundan bugüne hizmet vermiş tüm başkanlarımıza ve yöneticilerimize canı Gönül’den teşekkür ederim. 13 Mayıs Üsküdar’da Gümüşhane adına yakışır şekilde bir kongre yapar, tek yürek olarak hareket ederiz” dedi.

Yorumlar (1)
Vahit olgun 6 yıl önce
Stk temslcileri kendi başkanlarını seçmekten aciz konumamı düştüki sitaset stk yı dizayn etmeye başladı ayrıca birlik beraberlikten bahsedenler ayrımcılığın temellerini atmışlardır bu federasyonun kurucuları o toplantıda varmıydı bu federasyona zirve yaptırmış eski genelbaşkanlar varmıydi bu federasyonun etkinliklerinde var olan taban dediğimiz köy dernek başkanları varmıydı hatta federasyon yönetimiinin bile olmadığı bir toplantı hödük bir toplantıdır
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46