banner333

banner309

Hamdi Arslan, Adaylığını Açıkladı

Ankara Gümüşhane Dernekler Federasyonu (GÜDEF) Başkanı Hamdi Arslan, Ak Parti Etimesgut Belediye Başkan aday adayı oldu.

Dernek 11.11.2013, 23:38 11.11.2013, 23:49
Hamdi Arslan, Adaylığını Açıkladı
banner400
Ak Parti Etimesgut Belediye Başkan Aday Adaylık dilekçesini ilçe teşkilatına veren Arslan;" Hayalleri projeye döküp kafada şekillendirmek ve o yol haritasına göre yürümek gerekir. Çıkmış olduğum bu yolda her zaman hayırlısını diledim. İnşallah hakkımızda ve Etimesgut için hayırlısı neyse o olur "dedi.

Hamdi Arslan Kimdir ?

1967 Gümüşhane’de doğdum, Eğitim hayatımı tamamlayarak 1986 yılında Üniversite eğitimi için Ankaraya geldim. 1986 yılından günümüze kadar Ankara ilimizde ikamet etmekteyim.  Evli ve 3 çocuk babasıyım.

Eğitim hayatımın ardından çeşitli kamu kurumlarında görev aldım. Vatan ve memleket sevdası, hizmet aşkı ile çeşitli STK oluşumları içerisinde bulunarak yönetim kadrolarında görev aldım.

Ülkemizde ve Ankara ilimizde inşaat sektöründe açık olan konut ihtiyacını karşılamak üzere konut üretiminde bulunarak Üst yapı alanlarında  kaliteli projelere imza attım.  Ayrıca iletişim ve elektronik sektörü içerisinde hizmetlerimize devam etmekteyim.


AAAHizmeti yerinde ve zamanın da vermek esastır SİYASI Partilerin 2014 Yılı yerel seçimlerine yönelik çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Belediye Başkanlığı Aday adaylık müracaatları, temayül yoklamaları, kamuoyu yoklamaları birbiri ardına gelirken, Ankara'nın en büyük metropol ilçelerinden Etimesgut'ta da yoğun bir siyasi trafik yaşanıyor. Belediye Başkanlık yarışma katılmak için son dakikada AK Parti Etimesgut İlçe Teşkilatına giderek aday adaylığı müracaatı yapan Hamdi Arslan'da bu yarışta iddialı olduğunun sinyallerini veren siyasetçiler arasına katıldı. Gelecekle ilgili mutlak hedefleri olduğunu belirten Ak parti Etimesgut Belediye Başkan Aday Adayı Hamdi Arslan, hayalleri projeye döküp kafada şekillendirmek ve o yol haritasına göre yürümek gerektiğini, vurguladı.

Haberin Tamamı İçin: http://www.gazetea24.com/yerel-basin-haber/hizmeti-yerinde-ve-zamanin-da-vermek-esastir_11645175.html
GazeteA24.com
Hizmeti yerinde ve zamanın da vermek esastır SİYASI Partilerin 2014 Yılı yerel seçimlerine yönelik çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Belediye Başkanlığı Aday adaylık müracaatları, temayül yoklamaları, kamuoyu yoklamaları birbiri ardına gelirken, Ankara'nın en büyük metropol ilçelerinden Etimesgut'ta da yoğun bir siyasi trafik yaşanıyor. Belediye Başkanlık yarışma katılmak için son dakikada AK Parti Etimesgut İlçe Teşkilatına giderek aday adaylığı müracaatı yapan Hamdi Arslan'da bu yarışta iddialı olduğunun sinyallerini veren siyasetçiler arasına katıldı. Gelecekle ilgili mutlak hedefleri olduğunu belirten Ak parti Etimesgut Belediye Başkan Aday Adayı Hamdi Arslan, hayalleri projeye döküp kafada şekillendirmek ve o yol haritasına göre yürümek gerektiğini, vurguladı.

Haberin Tamamı İçin: http://www.gazetea24.com/yerel-basin-haber/hizmeti-yerinde-ve-zamanin-da-vermek-esastir_11645175.html
GazeteA24.com

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (13)
ahmet 10 yıl önce
yazık cok yazık eger millet vekili olursa dahada yazık
Serkan üçüncü 10 yıl önce
Herkes başkana hamdi abimiz diyerek saygı gösteriyorken hamdı baskan ili adına cabalarken sanatçılar para pesınde yazuk bunlar nerenin samaısıymış
İsmail Hakkı 10 yıl önce
vah ülkem vah...........
Y.SADIK 10 yıl önce
hamdi aslan kardeşimizi tebrik ediyor vede kutluyoruz.
MEVLÜT ÇOLAK 10 yıl önce
hayirli uğurlu olsun mevlam ak gibi olan güzel gönlüne göre versin
salim 10 yıl önce
içini bilmeden bizde abi diyorduk .. abinize ...
ankaralı 10 yıl önce
2 sen dernek başkanlıgı sonrada belediye başkanlıgı . buda gümüşhaneye hizmetin bir parcası . gümüşhanelis anatcıların cocuk cocugu taş yesin .sizlerde dernekler sayesinden edindiginiz cevre ile mütahitlige başkanlıga hizmete !!!! devam edin .gümüşhaneli olmayan sanatcılara milyarları verin .sanki gümüşhaneli sanatcıları maaşa bagladınız ssk larını ödüyor birerde ev almış edası ile yorum yazmayın ayıp hemde cok ayıp .
Cemal 10 yıl önce
İnsanlara daima güleryüzle davranan adam gibi insan olan hamdi bey sana o makamlar az bile gelir Allah yolunu açık etsin
Bütün Yorumları Görmek İçin Tıklayın
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46