banner333

banner309

GÜSİAD’da Sektör Komisyon Başkanlığına Davut Gündüz Atandı

Gümüşhane Sanayici ve İş Adamları Derneği (GÜSİAD) Yönetimi, GÜSİAD üyelerinden Mühendislik-Mimarlık, Müşavirlik ve Danışmanlık hizmet alanlarındaki sektör başkanlığına Yüksek İnşaat Mühendisi Davut Gündüz’ü atadı.

Dernek 15.10.2017, 15:23
GÜSİAD’da Sektör Komisyon Başkanlığına Davut Gündüz Atandı
banner400

Daha önce ARGE birimi kuran, çeşitli sektör komisyonları oluşturan GÜSİAD, şimdi de Sektör Komisyonunu oluşturarak, bu konuda tecrübeli isimlerden Davut Gündüz’ü bu komisyonun başkanlığına atadı.

Konuyla ilgili bilgi veren GÜSİAD Genel Başkanı Yüksel Yalçın, “İstanbul başta olmak üzere çok sayıda yapı denetim firmaları, mühendislik, müşavirlik, danışmanlık muhasebe ofisleriyle birlikte hizmet veren firmalarımız var. Bu firmalarımızı bir araya getirerek başta üye firmalarımız olmak üzere birbirleriyle iş yapma şartlarına katkı sağlayacağız, bunun dışında dış çevreye tanıtımları konusunda organize bir yapı teşekkül ettireceğiz. Davut Gündüz arkadaşımız, GÜMÜP Yönetim Kurulunda uzun süredir hizmet veren, stk süreçlerine hakim, çalışkan bir arkadaşımız. Hemşerilerimizin Mühendislik ve Mimarlık ofislerimizin envanteri ile iletişimlerini güçlendirerek çok taraflı faydalar kazanacağımıza inanıyorum” dedi.

Yalçın, komisyonun başkan yardımcılığı ise yönetim kurulu üyelerinden Tamer Demir ve Serkan Kaya tarafından yürütüleceğini belirterek başarı dileklerinde bulundu ve “GÜSİAD’ı hep birlikte markalaştıracağız” diye konuştu.

Yeni atanan Sektör Komisyon Başkanı Davut Gündüz ise bu görevi tevdi eden GÜSİAD yönetimine teşekkür ederek, “Gayret ediyor idik, ama demek ki daha çok çalışacağız. En kısa zamanda firmalarımızla bir araya geleceğiz, sektördeki tüm firmalarımızı komitemizle işbirliğine ve desteğe davet edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Davut Gündüz’e GÜSİAD Yönetim Kurulu adına Başkan Yüksel Yalçın ve Başkan Yardımcısı Muammer Beyaz Komisyon Başkanlığı Beratını takdim etti.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 03:49
Güneş 05:23
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:17
Yatsı 20:45