banner333

banner309

GÜSİAD'dan Aydın Doğan'a Destek

Gümüşhane Sanayici ve İş Adamları Derneği (GÜSİAD) Onursal Başkanı Aydın Doğan'a sahip çıktı."Aydın Doğan Gururmuzdur"dedi.

Dernek 02.10.2015, 23:37 02.10.2015, 23:53
GÜSİAD'dan Aydın Doğan'a Destek
banner400
Gümüşhaneli olmasından gurur duyduğumuz, derneğimiz Onursal Başkanı Sn. Aydın DOĞAN, Türkiye'nin saygın ve değerli işadamlarından birisidir. Ülke genelinde yaklaşık 20.000 kişiye istihdam sağlayan ve yıllarca vergi rekortmeni olan örnek bir işadamıdır.
 
Gümüşhane-Kelkit’in köklü ailelerinden olan ve kökleri ile bağını koparmayan Sn. Aydın DOĞAN tam anlamıyla bir Anadolu insanıdır. Her zaman hiçbir siyasi ayrım gözetmeden Gümüşhane halkının, hemşerisinin yanında olmuştur.
 
Gümüşhane Merkez ve ilçelerine yaptırdığı; Kız Öğrenci Yurtları, Meslek Yüksek Okulu, Bilgisayar Laboratuarları, Spor Salonu, Kültür Projeleri, İlköğretim Okulu, Endüstri Meslek Lisesi ile Gümüşhane'de yapılan etkinlikler ve Spor Kulüplerine yaptığı katkılarla doğduğu yöreye bağlılığını kanıtlamıştır. Çağrı merkezi ve organik tarım gibi yatırımlar ile de istihdama katkı sağlayacak sosyal amaçlı yatırımlar yapmıştır.   Diğer taraftan ülkemizin birçok yerine yaptığı sosyal amaçlı yatırımlar nedeniyle de toplumsal kalkınmaya katkıları herkes tarafından bilinmektedir.
 
Anayasa’da da güvence altına alınmış olan teşebbüs hürriyetinin ülkemizde var olduğuna inanarak ülkesini ve milletini seven Anadolu insanı, insan ve vatan sevgisiyle dolu işadamı, hemşerimiz ve onursal Başkanımız Sn. Aydın DOĞAN'ın Belediye Başkanımız tarafından siyasete alet edilmesi bizleri oldukça üzmüştür. Sayın DOĞAN’ı Gümüşhane olarak sevgi ve saygı ile kucaklıyoruz.
 
Saygılarımızla,
 
 
GÜSİAD

Yorumlar (10)
Mehmet akgül 9 yıl önce
Bu yazıyı güsiad da yazacak şahis varmi yok bu yazi aydın doganın yazdığı bir mektuptur
Levent 9 yıl önce
Aydın doğan vatan haini deeğildir onu vatan haini gösterenler
Fehmi kilic 9 yıl önce
Gumushane' liyim demeyen diyemeyen kelkiti ayri bir ilmis gibi bir cümlenin içinde 4 kere kullsnmsktan çekin meyen bi adama neden bu destek..
Bjjj 9 yıl önce
Geri zekalı rte Kasımpaşalı yım Dedi aydın Doğan da kelkitliyim Dedi... Bunu ayırt edemiyorsan ne diye yorum yapıyorsun...?
Şükrü gökhan 9 yıl önce
Ulan güsiad denen gizli paralelciler açık açık söyleyin bizde hainiz diye neden saklıyorsunuz bugün aydın Doğan denen Vehbi Koç un gayri meşru çocuğuna sahip çıkan ya vatan hainidir yada İSLAM düşmanıdır yaşasın zalimler için cehennem
Fahri Taştan 9 yıl önce
Vehbi Koçun yanındamıydın ,gözünle gördün mü sen nasıl müslümansın iftira atıyon.
omer 9 yıl önce
Bir gumushanemin olarak utanç duydum bu destekten din düşmanı musluman düşmanı kocun oğluna destek olun baklim yakaladık ruhunuza var su mediyasi bakin bitanem inançlı insan varmi gumushanemin bile diyemiyor birin neden desteklemesini anlamam çıkarmasıyla başbakan karşılamıyor kurutuyor suratına bakin tabi yedir varmi iyi bakin
mustafa inci 9 yıl önce
Siz kendi adiniza gurur duyabilirsiniz gümüşhane adına gurur duyamazsiniz ben duymuyorum
Babur 9 yıl önce
Gumuşhaneliyim Aydın doğanla gurur duyuyom zoruna giden cevap yazabilir
Engin demir 8 yıl önce
Biz gümüshaneliler asla ve asla gurur duymuyoruz duymayızda kendi adınıza yazın.aydin dogan ihanet ve hainlikten baska bisey bilmez .
Bütün Yorumları Görmek İçin Tıklayın
2
az bulutlu
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 03:49
Güneş 05:23
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:17
Yatsı 20:45