banner333

banner309

GÜSİAD'da İnşaat Komisyonu Başkanlığına, Karakullukçu, Yardımcılığına Hamzaoğlu

Güsiad'da Sektör Komisyon yapılanmaları devam ediyor. İnşaat Komisyonu Başkanlığına Cahit Karakullukçu, yardımcılığına Yüksel Hamzaoğlu tayin edildi.

Dernek 26.08.2017, 21:20 26.08.2017, 23:03
GÜSİAD'da İnşaat Komisyonu Başkanlığına, Karakullukçu, Yardımcılığına Hamzaoğlu
banner400

Güsiad'ın dinamolarından biri olan İnşaat Sektörünün yönetim yapılanmasında yeni dönem için komisyon tayinleri yapıldı. Güsiad Genel Başkanı Yüksel Yalçın süreçle ilgili şu açıklamalarda bulundu;

- Gümüşhane sanayici ve işadamları derneği olarak, organizasyon yapımızda inşaat Sektör grubunu oluşturduk. Bu sektör grubunun başkanlığına yönetim kurulu üyemiz Özgün Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sn.Cahit karakullukçu, yardımcılığına ise Mutlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sn.Yüksel Hamzaoğlu atanmışlardır.İstanbul başta olmak üzere Türkiye'deki inşaat sektörünün çok büyük bir kısmında imzası olan Gümüşhaneli inşaat firmalarımızın daha organize ve birbiriyle güçlendirilmiş iletişimlerini temin etmek suretiyle daha büyük projelere talip olmak, gerektiğinde konsorsiyumlarla hareket kabiliyetleri olabilecek girişimleri temin etmeyi sağlayabilecek daha  üretken ve nitelikli sonuçlar sağlayacak işlem hacmi en büyük  olan bir komisyonlarımızdan biri olacak. Bu komisyonumuz Güsiad'ın aynı zamanda yıldız oluşumlarından biri olacaktır, dedi. 
Yönetim Kurulu atama beratlarını takdim eden Yalçın, İnşaat sektörü hemşeri işadamları camiamızın en güçlü olduğu alanlardan biridir . Kent yaşam merkezleri, iş merkezleri, toplu konutlar, yol köprü viyadük inşaat, tünel dahil büyük boyutlu projelerin altında imzası olan İnşaat firmalarımızın gelişimi için birlikte gayret içerisinde olacağız. Komisyon başkanı ve başkan yardımcısı arkadaşlarımız bu çalışmalarımıza ve hedeflerimize ivme katacak iş tecrübeleri ile sektörün yıldız firmalarındandır. İlerleyen günlerde Gümüşhane Üniversitemizdeki İnşaat Mühendisliği bölümü ile inşaat sektörü Komisyonumuz arasında ön görüşmesini yaptığımız işbirliği çalışmaları söz konusu çalışmalarımıza akademik değer katacaktır. Bu konuda sayın rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek de bir mutabakatımız vardır. Komisyonumuz ileriye dönük iş programlarını yakın zamanda paylaşacaktır.
" En iyi inşaatı Gümüşhaneliler yapar, en iyi İnşaat Mühendisi GümüşhaneÜniversitesinde yetişir" vizyonumuzun altını dolduracağız. Bu kapsamda hemşeri iş dünyamızın İnşaat Sektöründeki 1.lig oyuuncularının yaptıkları projeleri çok iyi pazarlayacağız. Ayrıca yeni komisyonumuzla İTO meclislerinde yer almak istiyoruz. Bu dönem Güsiad Genel Sekreterimiz Sn.Soner Keleş İTO meclisinde üyemiz, sayılarımızı diğer komisyonlarda artırmak istiyoruz. Bu kapsamda eylül ayı içerisinde İTO başkanı Sn.Çağları ziyaretimiz olacaktır.Yeni komisyonumzun Güsiad'a ve iş dünyasına başarılar getirmesini temenni ederim, dedi. 

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11