banner333

banner309

Gurbette Gümüşhane, GİYAD'da Yaşanıyor

Gümüşhane İktisadi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (GİYAD)’nin geleneksel olarak her ayın 29’unda yaptığı 29 Geceleri 29 Nisan 2017’de Mustafa Sevindik’in türküleri ve kartol,turşu,çökelek,çay ikramı ile dernek merkezinde gerçekleşti.

Dernek 01.05.2017, 00:38 01.05.2017, 13:24
Gurbette Gümüşhane, GİYAD'da Yaşanıyor
banner400

GİYAD ‘ın geleneksel hale getirdiği 29 Geceleri’nin 29 Nisan 2017’deki konuğu Ankara’da yaşayan Şiranlı genç sanatçı Mustafa Sevindik oldu. Sevindik söylediği türküleri ile zaman zaman  dinleyenleri Gümüşhane’ye götürdü, zaman zaman horon oynattı.

2014 yılından beri 29 geceleri’ni geleneksel yaptıklarını söyleyen GİYAD Başkanı Serkan Kaya;” 3 yıldır bizleri bir araya getiren 29 Geceleri’nin güzelliği yurt içi ve yurt dışındaki tüm hemşerilerimizin beğenesini kazandı. 29 Geceleri fikrini bize veren hemşerimiz Zeki Gökçe’ye ayrıca teşekkür ederim. Ayda birde olsa hemşerilerimizle bir araya geliyoruz. İstanbul’un çeşitli ilçelerindeki hemşerilerimiz programımıza katılarak bizleri memnun ediyor. Bu ay Ankara’dan gelerek türküleri ile bizi sılaya götüren Mustafa Sevindik’e çok teşekkür ediyorum. Hayat hepimiz için ne zaman biteceği belli olmayan bir serüvendir. Tabiri caizse 3 günlük dünyadayız ve dünya meşgaleleri bizleri yoğun moduna sokuyor, bizde bu gecelerle hemşerilerimizi bir araya getirip hasbıhal edebiliyorsak o bizim için büyük mutluluktur. Ben buradan tüm hemşerilerimi her ayın 29’unda Küçükçekmece’de bulunan derneğimize bekliyorum. Ayrıca bu ay gerek ikramları bizlere ısmarlayan gerekse Ankara’dan Mustafa Sevindik’in gelmesinde yardımcı olan Yüksel Hamzaoğlu,Ramazan Kahveci,İskender Harmancı ve Fatih Efe’ye ayrıca teşekkür ediyorum dedi.

Program sonu Kelkit Kaş köyü dernek başkanı Yavuz Demir, sanatçı Mustafa Sevindik’e GİYAD Logolu saat takdim etti.

Programa; Ak Parti Küçükçekmece ilçe başkanı hemşerimiz Mustafa Korkut, Ak Parti Küçükçekmece ilçe başkan yardımcısı Fatih Taşkın, Avcılar Belediyesi meclis başkan vekili hemşerimiz Mahir Doğan, CHP Avcılar Belediye meclis üyesi Mahir Budak, GÜMÜP Başkanı Yüksel Hamzaoğlu,Çekmece Nükller Araştırma Merkezi müdür yardımcısı Bektaş Karakelle,Öztiryakiler Genel Müdürü ve GİYAD Onursal Başkanı Yüksel Yalçın, Ak Parti Gümüşhane eski il Başkan yardımcısı Rüstem Demirağ,ŞEKAV Genel Sekreteri Ramazan Kahveci, Kelkit Kaş Köyü Dernek başkanı Yavuz Demir, Ulaştırma Bakanlığı görevli Necmettin Mutlu, İSKİ Taşoluk Arıtma şefi Mahmut Alpay İnci, BEYGÜDER Başkan yardımcısı Fahrettin Akan, GÜNÖP Yönetim kurulu üyeleri Talha Usluoğlu ve Eren Nar, Şiran Seydibaba köyü eski dernek başkanı Namık Şeker, Şiran Boğazyayla köyü derneği onursal başkanı Efrazim Aydın, Şair Güngör Celep ve çok sayıda hemşerimiz katıldı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46