banner333

banner309

Gümüşhanelilerden ETO Başkanına Ziyaret

Eskişehirdeki Gümüşhaneliler Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler’i başkanlığa yeniden seçilmesinden dolayı hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Dernek 10.08.2018, 08:00
Gümüşhanelilerden   ETO Başkanına Ziyaret
banner400

Eskişehirdeki Gümüşhaneliler Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler’i başkanlığa yeniden seçilmesinden dolayı hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Dernek üyeleri adına yeniden başkanlığa seçilen Başkan Metin Güler’i tebrik etmek ve başarı dileklerinde bulunmak istediklerini söyleyen Dernek Başkanı Uğur Yücel görüşmede Eskişehirde’de yürütülen dernek faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

İçlerinde Eskişehir Ticaret Odasına kayıtlı üyelerinde bulunduğu ziyarette Dernek Başkanı Uğur Yücel özellikle kentimize kazandırılan Fuar alanı ve Kongre merkezi için ETO Başkanı Metin Güler’e teşekkür etti.

Yapılan ziyaretten son derece mutlu olduğunu söyleyen ETO Başkanı Metin Güler,Eskişehirde İl Dernekleri arasında Gümüşhaneliler Derneğinin yapmış olduğu faaliyetlerle hep önde olduğunu söyledi.

ETO Başkanlığı döneminde makam odasının kapısının hiç kapatmadığını, her gelen misafirlere ve üyelere gönül kapısının da açık olduğun söyleyen Başkan Metin Güler şunları söyledi.”125 Yıllık Eskişehir tarihinde ilk defa Fuar ve Kongre Merkezini ilimize kazandırdık. Elbette bunu başarmamızda en büyük pay üyelerimize ait. Yılda 9 fuar ve kongre yapılacak. Bu sebeple ilimize gelecek misafirlerle kazanan Eskişehirli esnaf olacak. Taksici, kazanacak Lokantacı, Otelci hülasa kentimiz kazanacak. Eskişehir’imizin marka değerini yükseltmek için ekibimizle birlikte gece gündüz çalışıyoruz. Seçimler geride kaldı. Önümüze bakıyoruz. Bu kentin evladıyım. Ömrüm hep bu şehirde geçti. Ticaret odasının bir kuruşunu boşa harcamıyorum. Bakın bu içtiğimiz çayları ve bindiğimiz arabanın benzini cebimden karşılıyorum. Bize güvenen ve inanan üyelerimizi hiçbir zaman mahcup etmeyiz. Her görüşe ve partiye eşit mesafedeyim. Elbette benimde bir dünya görüşüm var. Ancak ETO’da önceliğimiz Eskişehir. Eskişehirli hemşerilerim herşeyin en güzeline layık.” dedi.

İl Dernekleri bulundukları yörenin sosyal, kültürel değerlerini yaşayıp gelecek kuşaklara aktarmada son derece önemli görevleri olduğunun altını çizen Metin Güler, Eskişehirdeki Gümüşhaneli hemşerilerimiz işlerinde çalışkan, vatanına milletine bağlı dürüst vatandaşlarımız olarak gönlümüzde her zaman.

Dernek faaliyetlerinde bugüne kadar ETO’yu hep yanlarında gördüklerini söyleyen Dernek Başkan Yard. Hüseyin Turhan, kentin sosyal ve kültürel yaşamına katkı sunmaya, Eskişehir Ticaret Odasının katkısı ve desteği ile devam edeceklerinin altını çizerek Başkan Güler’e Eskişehire kazandırdığı gerek ETO müzesi ve gerekse Fuar ve Kongre Merkezi için  tebrik ederek yeni dönemde başarı dileklerinde bulundu.

Sıcak ortamda geçen ziyarete; Dernek Genel Sekreteri Osman Nebioğlu, Yön.Kurulu Üyesi İrfan Ataman ile üyeler Murat Taşkın,Mustafa Mutaf,Güngör Türkmen,Emre Darcan,Oğuzhan Nebioğlu,Eniz Zeytinler katıldı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:00
Güneş 05:32
Öğle 12:26
İkindi 16:10
Akşam 19:11
Yatsı 20:37