banner333

banner309

Gümüşhane Paramedikler Derneği Paramedikler gününü kutlama programı düzenledi

Gümüşhane Paramedikler Derneği (PAR-DER) Dünya Paramedikler günü nedeniyle kutlama programı düzenledi.

Dernek 04.01.2017, 16:00
Gümüşhane Paramedikler Derneği Paramedikler gününü kutlama programı düzenledi
banner400

Gümüşhane Paramedikler Derneği (PAR-DER) Dünya Paramedikler günü nedeniyle kutlama programı düzenledi.

Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen programa Sağlık Müdürlüğü Yönetim Hizmetleri Şube Müdürü Hami Özçubukçu, İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Erdi Ertan, Sağlık-Sen İl Başkanı Yunus Yılmaz, PAR-DER Gümüşhane İl temsilcisi Ramazan Kıcırman ve sağlık çalışanları katıldı.

Şehitler için saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda konuşan PAR-DER Gümüşhane temsilcisi Ramazan Kıcırman, Gümüşhane PAR-DER olarak yola çıkarken en önemli gayelerinin meslektaşlarının mesleki gelişimlerine katkıda bulunmak, onların önlerini açacak vizyonu oluşturmak ve buna yönelik adımların atılmasına gayret göstermek olduğunu ifade etti. Bununla birlikte hastane öncesi acil sağlık hizmetlerine katkı sunmak ve Gümüşhane’yi hizmet etmeyi kendilerine borç bildiklerini kaydeden Kıcırman, “Allah’a şükür bu yolda emin adımlarla ilerlemeye gayret göstermekteyiz. Bütün meslektaşlarımın bu anlamlı gününü kutlar Bize bu gayemizde yardımcı olan bütün acil sağlık hizmetleri camiasına teşekkür ederim” dedi

İl Sağlık Müdürlüğü Yönetim Hizmetleri Şube Müdürü Hami Özçubukçu ise acil sağlık hizmetlerinin önemli bir parçası olan Paramediklerin bu anlamlı gününü kutlayarak, büyük özveriyle görev yapan çalışanların her türlü sorunlarında her zaman yanlarında olduklarını bildirdi.

İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Erdi Ertan ise her zaman omuz omuza beraber görev yaptıkları paramediklerin gününü kutladı ve Gümüşhane’nin acil sağlık hizmetleri sunumunda üst seviyelere çıkmasında hep beraber çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Sağlık-Sen Şube Başkanı Yunus Yılmaz ise konuşmasında, “Mesleki sorumlulukları açısından riskli ve ağır bir yükün altında görev yapan paramedikler, görev alanları içinde yer almamasına rağmen hasta nakillerinde gerek hekim görevi üstlenmeleri gerekse de ek görev olarak şoförlük yapmaları, mesleklerini büyük bir özveriyle yaptıklarının göstergesidir. Zor şartlarda 7/24 acil sağlık hizmeti sunmaya çalışan, fiziksel olarak da yoğun güç harcayan paramediklerin ve ambulanslarda görev yapan sağlık personelinin, mali, sosyal ve özlük haklarında iyileştirmeler yapılmalıdır. Sağlık-Sen olarak her konuda olduğu gibi bu konunun takipçisi olacağımızı ve sorunlarının çözümü noktasında mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğimizi bir kez daha ifade ediyor, paramediklerimizin, 22 Aralık Paramedikler Günü'nü kutluyoruz” dedi,

Program slayt gösterisi ve yemek ikramının ardından sona erdi.

Kaynak: Haber Kelkit
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11