banner333

banner309

Gümüşhane Lisesi Derneği’nin Başkanlığına Yeniden Yusuf Erdem Seçildi

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve YÖK Üyesi  Prof.Dr. Hasan Nuri Yaşar’ın onursal başkanlığında 2015 yılında kurulmuş olan Gümüşhane Lisesi  Mezunları ve Mensupları Derneği’nin ikinci olağan kongresi yapıldı.

Dernek 21.09.2018, 09:00
Gümüşhane Lisesi Derneği’nin  Başkanlığına Yeniden Yusuf Erdem Seçildi
banner400

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve YÖK Üyesi  Prof.Dr. Hasan Nuri Yaşar’ın onursal başkanlığında 2015 yılında kurulmuş olan Gümüşhane Lisesi  Mezunları ve Mensupları Derneği’nin ikinci olağan kongresi yapıldı.

19 Eylül 2018 Çarşamba günü Gümüşhane Belediye Lokali’nde yapılan kongre sonunda  Gümüşhane Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Erdem tekrar dernek başkanlığına seçilirken yönetim kurulu üyeliklerine de Kent Konseyi Başkanı Hasan Pir, Gümüşhane Üniversitesi akademisyenlerinden Talat Ülker, Gümüşhane Lisesi Müdürü  Fatih Demirel ve  Gümüşhane KYK Şube Müdürü Mustafa Küçük seçildiler.

Derneğin denetleme kurulu üyeliklerine ise İsrail Aslan, Cihan Ülker, Serkan Öztürk seçildiler.

Dernek Onursal Başkanı ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve YÖK Üyesi Prof.Dr. Hasan Nuri Yaşar, dernek kongresine gönderdiği mesajda şunları belirtti: “Gümüşhane Lisesi’nin Gümüşhane eğitim ve öğretim tarihinde çok önemli bir yeri bulunmaktadır. Bugün ülkemizin önemli yerlerinde bulunup bu vatana hizmet eden çok değerli Gümüşhane Liseli arkadaşlarımız var. Bu arkadaşlarımızın Gümüşhane ile ilgi ve irtibatlarının ve aidiyet duygularının sürekli canlı kalmasında Gümüşhane Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği çok önemli bir vizyon üstlenecektir. Dernek kongresinin hayırlı olmasını dilerken, Gümüşhane Lisesi mezunu arkadaşlarımızı derneğe üye olmaya ve destek vermeye davet ediyorum. Gümüşhane’ye selam ve saygılar.”

Gümüşhane’nin en eski okullarından olan biri olan Gümüşhane Lisesi’nden Adalet ve Milli Savunma eski Bakanlarından Mahmut Oltan Sungurlu, Prof. Dr. Hasan Nuri Yaşar, Sabri Varan, Bedri Yaşar, Ercan Çimen, Mustafa Canlı, Feramuz Üstün, Aydemir Tunç,  Prof. Dr. Ayla San, Prof. Abuzer Kendigelen, Melih Sami Esen, Onay Şahin, Akın Akıntürk, İsmail Akçay, Akın Kısa, Dr. Süleyman Kocaman, Prof.Dr.Şahin Aslan, Memduh Akçay, Kubilay Bozalan, Celalettin Köse, Ali Ateş  gibi pek çok bilim adamı, devlet adamı, siyasetçi ve bürokrat yetişmiştir.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38