banner333

banner309

Gümüşhane ‘köme’si dünya markası olacak

Gümüşhane Sanayici ve İş Adamları Derneği (GÜSİAD) Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mecidiyeköy’deki dernek merkezindeki genel kurulunda, tek liste ile girilen seçimde Prof. Kenan Aydın görevini, Yüksel Yalçın’a devretti. GÜSİAD’ın yeni başkanı Yüksel Yalçın, “GÜSİAD’ı markalaştırma çabalarımız sürecek. Derneğimizi en çalışkan, en üretken STK’lardan biri yapmaya gayret edeceğiz.

Dernek 14.06.2017, 12:52
Gümüşhane ‘köme’si dünya markası olacak
banner400

Üyelerimizi sektörel bazda gruplayarak, önce kendi içimizde sonra da dışa dönük pazarlamayı esas alan bir çalışma programı hedefliyoruz.  İnşaat sektöründe markalaşmış Gümüşhaneli firmalarımızın insan kaynağı ihtiyacına destek için uzun vadede İnşaat ve Yapı Teknolojileri Meslek Yüksek Okulu programlarımız arasında ilk sırada yer alıyor” dedi. 
GÜSİAD’ın 7. dönem Genel Başkanı olan Yalçın, şöyle devam etti: 

“Gümüşhane’nin marka değerini öne çıkaran adımlar atmalıyız. Bunun için ilk olarak, turizmi ön plana çıkaracak programlar yapacağız. Gümüşhane’de artık sektör haline gelen pestil ve kömenin uluslararası pazara açılması konusunda girişimlere ciddi destek vereceğiz. İlk hedefimiz Gümüşhane pestil kömesinin dünya markası olması...”

Kaynak: Milliyet

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11