banner333

banner309

Gümüşhane Heyeti Aydın Doğan’ın Öğle Yemeği Programına Katıldı

Gümüşhane Valisi Okay Memiş’in başkanlığındaki heyet, rahatsızlığı nedeniyle Maltepe Sahil Etkinlik Alanı’ndaki 7. Gümüşhane Tanıtım Günleri etkinliklerine katılamayan Doğan Holding Kurucu ve Onursal Başkanı Kelkitli hemşehrimiz Aydın Doğan’ın Gümüşhane heyeti için düzenlendiği öğle yemeği programına katıldı.

Dernek 03.10.2017, 08:43
Gümüşhane Heyeti Aydın Doğan’ın Öğle Yemeği Programına Katıldı
banner400

Programda Aydın Doğan’a Kelkit zilli kilimi ve işlemeli cam vazo hediye eden Sayın Valimiz, daha da gelişmiş bir Gümüşhane için çalıştıklarını belirterek, “Gümüşhane, Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ve hükümetimizin destekleriyle son 15 yılda yaklaşık 8 milyar TL yatırım aldı. Artık dağların arkalarında yaşayan insanlarımızı da duyan yöneticilerimiz var şükürler olsun.” diye konuştu.

Konuşmasında, kendisinin ve vakfının Gümüşhane’de yaptığı çalışmalardan dolayı Aydın Doğan’a teşekkür eden Sayın Valimiz, “Türkiye’de en çok organik sütün üretildiği yer Kelkit ilçemiz. Sizin çalışmanız diğer çiftçilerimize de örnek oldu. Şirketlerinizin ve vakfınızın Gümüşhane’nin her tarafında çok emeği var.’’ dedi.

Programda bir konuşma yapan Aydın Doğan da Gümüşhaneli olmaktan dolayı övündüğünü vurgulayarak, “Hakikaten ilimiz pırlanta gibi insanlarla dolu. Vali Bey’in anlattığına göre son 15 yıl içerisinde 7,5-8 milyar liralık yatırım yapılmış. Onun için Sayın Cumhurbaşkanımıza ve hükümetimize ben de teşekkür ediyorum. Fakat her şeyi hükümetten beklememeliyiz. Gümüşhaneliler olarak gücümüz yettiği kadar ilimize yardımcı olmamız lazım. Ben ona gayret ediyorum. Allah ömür verirse daha ölünceye kadar devam edeceğim.” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11