banner333

banner309

Gümüş Gelişim Akademisi (GGA) Yeni Dönem Eğitimleri Başladı

Gümüş Gelişim Akademisi (GGA) 2016-2017 Eğitim Dönemi Başladı. GÜBDER ve GGA Yürütme Yürütme Kurulu Başkanı Erol TEKÇE gözetiminde devam etmekte olan Gümüşhaneli Üniversite Öğrencilerine yönelik hizmetleriyle bilinen Gümüş Gelişim Akademisi (GGA) Ankara Balgat'taki Eğitim Binasında yeni dönem çalışmalarına start verdi.

Dernek 31.10.2016, 09:12 31.10.2016, 09:13
Gümüş Gelişim Akademisi (GGA) Yeni Dönem Eğitimleri Başladı
banner400

 29 Ekim Pazar günü Ankara da ki üniversiteleri bu yıl kazanan öğrencilerinde yer aldığı bir açılış programı yapıldı.Programında açılış konuşmasını yapan GÜBDER Başkanı TEKÇE ; "Üniversiteli Gençliğimizi hedef alan GGA Eğitim çalışmalarımızda üçüncü yılımıza girmiş bulunmaktayız.Bu güne kadar genç kardeşlerimizle gerçekten güzel çalışmalar yaptık. Onlarda memnun olacaklardır ki artık GGA çalışmalarını sahiplenerek yeni kardeşlerini bulup bu sıcak ve mutlu ortama getirmişlerdir. Kardeşlerimiz,özellikle 15 Temmuz darbesinden de çıkarılan derslerle daha bir içten daha bir bilinçli ve sorumluluk hissiyle büyük bir gayret içerisine girmişlerdir. Üniversite ortamının yeni misafirleri olan genç kardeşlerinin ellerinden tutup onları bu güzel ortama kazandırmışlardır.Kendilerinin bu çabası gerçekten takdire şayandır." dedi. TEKÇE sözlerine yeni yönetim oluşumuyla ilgili bilgi vererek şöyle devam etti; "Bu gün artık son sınıfa gelen GGA Birim Başkanları doğal olarak sürelerini tamamlamış ve yeni arkadaşlara bu görevi tevdi etmişlerdir.Buna göre, son sınıfa gelen GGA öğrencilerimizden genel sorumlu başkan Mustafa ŞANLI görevi Hakan AYDIN'a,erkek öğrencilerden sorumlu olan başkan Yunus Emre POLAT İse görevi Mahmut ŞEN'e, kız öğrencilerden sorumlu birim başkanı Havva ŞANLI görevi Şeyma BAYRAK'a, Basın ve tanıtım birim başkanı Çağla Merve ZENGİN de görevi Hacer ÇALIK'a bırakmıştır. Bu yeni görev dağılımının hayırlara vesile olmasını diliyorum. Geçen iki yılda görev alan başta birim başkanı kardeşlerim olmak üzere tüm öğrencilerimize GÜBDER ve GGA heyetleri adına teşekkürlerimi sunuyorum. Yeni seçilen birim başkanlarımıza da bundan sonraki süreçte başarılar diliyorum." Dedi.

GGA öğrenci grubu başkanı Mustafa ŞANLI"da yaptığı konuşmada ; "Geçen iki yıl çok güzel ve nezih bir ortamda başarılarla dolu geçti.Gerçekten bir aile sıcaklığı ve ortamında çok doyurucu ve donatıcı eğitim süreçlerini hep beraber yaşadık. Bizlere emek veren ve böylesi bir sahiplenme ile bizlere bu güzel ortamları hazırlayan tüm hocalarımıza ve özellikle GÜBDER yönetim kuruluna tüm öğrenci arkadaşlarım adına şükranlarımı arzediyorum. Bu bayrağı birim başkanı arkadaşlarımızla birlikte bizler iki yıl taşıdık ve bu gün bu görevi yeni arkadaşlarımıza devrettik. Gerçekten çok istifade ettik.Ve artık son sınıfa gelerek hayata atılma noktasına geldik. Hüzünlüyüz gerçekten.Çok tatlı hatıralarımız oldu burada. Sanki iki yıl değilde yıllardır berabermişiz gibi hislere sahibim. Eminim kıymetli Hakan AYDIN arkadaşım ve yeni birim başkanları da güzel hizmetlere imza atacaklar ve bizlerle aynı duyguları paylaşacaklardır. Şimdiden hepsine başarılar diliyorum" dedi.
Daha sonra yapılan istişareler sonucu 2016-17 eğitim yılı programı oluşturuldu. Buna göre ; Belirlenen güncel ve aktüel konu başlıklarında konunun uzmanları ile Konferans Programları ve münazaralar tertip edilmesi,gençlerle Başbaş'a sohbetlerinin devam etmesi,dİksiyon,hitabet,sunum ve kürsü hakimiyeti gibi konularda eğitim alınması ayrıca yine sosyal dayanışma amaçlı bir takım eğitici projeler içerisinde yer alınması için çalışma guruplarının oluşturulması kararlaştırldı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 04:56
Güneş 06:20
Öğle 12:35
İkindi 15:58
Akşam 18:40
Yatsı 19:59