banner333

banner309

Gümüş Damla Projesi tamamlandı

Gümüşhane kamuoyunun yakından takip ettiği ve 2 Mayıs Pazartesi günü başlayan ‘Gümüş Gelişim Akademisi-Gümüş Damla Projesi’ Şiran programlarıyla sona erdi.

Dernek 08.05.2016, 09:50 08.05.2016, 09:55
Gümüş Damla Projesi tamamlandı
banner400
 Proje kapsamında Kürtün’den başlayıp, bütün il ve ilçelerde 17 okulu ziyaret eden Gümüş Gelişim Akademisi öğrencileri 7 Mayıs'ta Şiran'dan ayrıldı. 

Doğdukları şehirden Ankara’da ki üniversitelere yerleşen gençlerimiz burada yaşayan kardeşleri için geleceğe dair olumlu bir mesaj ve küçük bir damla bırakarak sosyal bir sorumluluğa imza attılar. 

Gümüşhaneli Bürokratlar Derneği ve GGA adına açıklamada bulunan Başkan Erol Tekçe, GGA öğrencilerinin tamamen kendi çabaları ve gayretleriyle oluşturulan Gümüş Damla Projesi ile bu hafta ilimiz ve ilçelerimizde toplam 17 okulda yaklaşık 3 bin öğrenciye ulaştıklarını söyledi.

Tekçe, “Onlara geleceğe dair mesajlar verdik ve mesajlar aldık. Sürdürülebilir olsun diye onlarla gönül köprüleri oluşturduk. Birçok öğrencimiz, üniversiteli abi ve ablaları ile iletişim ağı oluşturdu. Onları örnek alacaklarına bize sözler verdiler. Abi ve ablaları onların bu sözlerini takip edecekler. Çocuklarımızın ayrılırken abi ve ablalarına ayrılırken yazdığı mektuplar var. Bunlardan pedagojik olarak ta güzel mesajlar ve dersler çıkacağına inanıyorum. Okullarımızın ve özellikle rehberlik hocalarımızın konuyla ilgili değerlendirmelerle tüm ilimiz eğitim ve öğretimine pozitif etkileri olacaktır. Projemize destek olan Valimiz, Belediye Başkanlarımız ve tüm idarecilerimize GÜBDER ve GGA adına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. 

Proje ilgili bir raporun ileriki günlerde kamuoyuna duyurulacağını da ifade eden Başkan Tekçe, aydınlık bir geleceğe sahip olabilmek için güçlü ve eğitimli bir neslin inşasının elzem olduğunu, GÜBDER'in en büyük amacının da bu olduğunu vurguladı ve sözlerine “illa eğitim illa öğretim illa edeb” diyerek son verdi.

Kaynak: www.gumushane.gen.tr




Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38