banner333

banner309

GÜMÜP'te Hasan Pezük Dönemi

Gümüşhane Mühendis ve Mimarlar Platformu’nun yeni Başkanı Hasan Pezük Oldu.

Dernek 06.07.2018, 23:13 06.07.2018, 23:52
GÜMÜP'te Hasan Pezük Dönemi
banner400

2010 yılından beri GÜMÜP başkanlığını yürüten Yüksel Hamzaoğlu görevini İBB Avrupa Yakası Raylı Sistem Müdürü Hasan Pezük’e devretti.

Bahçelievler Kadir Has İş Merkezinde, hemşerimiz Yusuf Tüysüz’e ait MADO Şubesinde yapılan yönetim kurulu toplantısında Gümüp Yönetim Kurulu üyelerinin tam desteği ile Hasan Pezük’ün başkanlığı seçildi.

GÜMÜP Kurucu Başkanı ve aynı zamanda GÜSİAD Başkanı Yüksel Yalçın’ın açılış konuşması ile başlayan toplantıda yönetim kurulu üyeleri emek ve gayretleri için GÜMÜP eski başkanı Yüksel Hamzaoğlu’na teşekkürlerini iletti.

Yüksel Hamzaoğlu yaptığı konuşmasında GÜMÜP olarak 8 yıla aşkın sürede bir çok mühendis ve mimar arkadaşımızla bir araya geldik. Çok sayıda program, etkinlik yaptık. Hemşerilerimize staj ve iş imkanlarında yardımcı olmaya gayret ettik. Çok kıymetli bir çok hemşerimizle tanışma fırsatımız oldu. Yönetim kurulu ve komisyon üyelerimiz başta olmak üzere tüm GÜMÜP üyesi hemşerilerime teşekkür ediyorum. Bugünden sonra görevi üstlenen Hasan Pezük başkanımızında her zaman yanında olacağız. Kendisine başarılar dilerim, dedi.

GÜMÜP Başkanı Hasan Pezük yaptığı konuşmasında; Öncelikle Yüksel Hamzaoğlu başkanımıza şimdiye kadar yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. GÜMÜP başkanı olmanın sorumluluğunu hissederek görevi devralıyoruz. Memleketimiz ve GÜMÜP üyelerimiz için bir çok faaliyet ve etkinlik düzenleyeceğiz. Önümüzdeki günlerde yönetim kurulu üyelerimizle biraraya gelip yol haritamızı belirleyeceğiz. Bizlere bu görevi layık gören yönetim kurulu üyelerine teşekkürlerimi iletiyorum, dedi.

GÜSİAD Onursal Başkanı Prof. Dr. Kenan Aydın ve GÜMÜP Yönetim Kurulu üyeleri toplantıda söz alarak Yüksel Hamzaoğlu ve Hasan Pezük ile ilgili duygu ve düşüncelerini paylaştılar.

Hasan Pezük Kimdir?

Hasan Pezük, 07.06.1970 yılında Gümüşhane Yeniköy de doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini Gümüşhane’de tamamladıktan sonra, Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği bölümünden 1995 yılında mezun oldu. 1996 yılı Haziran ayında İ.E.T.T Genel Müdürlüğü’nde Mühendis kadrosunda göreve başladı. İ.E.T.T’ de sırasıyla Yapı İşleri, Makine İkmal, Özel Projeler ve Raylı Sistem Yapım Müdürlüklerinde görev aldı. 2007 yılı Nisan ayında İBB Şehir Aydınlatma ve Enerji Müdürlüğü’ne Müdür Yardımcısı olarak ataması yapıldı. Aynı Müdürlükte bir süre Müdürlük görevini de yürüten Pezük, 2010 yılı Nisan ayında Raylı Sistem Müdürlüğünde Müdür Yardımcısı olarak görevlendirildi. 2012 yılı Şubat ayında Raylı Sistem Müdürlüğüne getirildi. 2012 Haziran ayında yeni kurulan Avrupa Yakası Raylı Sistem Müdürlüğüne atanan Hasan Pezük, evli ve 1 çocuk babasıdır.

A

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39