banner333

banner309

GÜMÜP Başkanı Hamzaoğlu: Üniversitemiz Şehrimizin Vizyonudur

GÜMÜP- Gümüşhane Mühendis ve Mimarlar Platformu geçtiğimiz günlerde  Gümüşhane Üniversitesi (GÜ) Rektörü Prof.Dr.Halil İbrahim Zeybek ve beraberindeki heyeti ağırladı. 

Dernek 26.02.2018, 01:49 26.02.2018, 15:08
GÜMÜP Başkanı Hamzaoğlu: Üniversitemiz Şehrimizin Vizyonudur
banner400

GÜMÜP başkanı Yüksel Hamzaoğlu görüşme ile ilgili şunları paylaştı;


Herşeyden önce şunu bir kenara yazalım. Gümüşhane Üniversitesi “Gümüşkentin Vizyonudur, dışa açılan vitrinidir”. Üniversite  marka olursa, bu kentin  gücü, dinamosu olur. Geçen ay rektörümüzü Güsiad olarak ağırladık. Rektör hocamızın  üniversiteyi kentin sahiplenmesi konusundaki samimi çağrısını gözlemledik. Bunun yanında iş dünyamızın yıldızı Güsiad’ın samimi çıkışı güzel bir sinerji ortaya koydu. Gümüp, bugün 700 leri geçen üye sayısıyla Gümüşhanenin sivil beyin takımı gibi bir güç.Bu güç Gümüşhanenin. Üniversite ile teknik tabanlı STK ları ne kadar güçlü kaynaştrabilirsek bu kent o kadar hızlı ve güçlü gelişir. Gümüp olarak bu programdaki amacımız Üniversitemizin vakfına yönetim kurulumuzla birlikte en güçlü desteği vermek için toplandık. Gümüp bundan sonraki her toplantısında Gümüşhane Üniversitesini kendine konu yapacak.Bir defa üniversitemizden mezun her Gümüşhaneli Mühendis ve Mimar direk potansiyel Gümüp üyesi.  Rektör hocamızla görüştük, her yıl en az 60 öğrenci staj için istanbulda ağırlamasını yapacağız. Onlara Gümüpten meslekdaş büyükleri klavuzluk yapacaklar. Ayrıca vakfımıza başta maddi olmak üzere verilebilecek her türlü desteğin takipçisi olacağız, dedi. 
Rektör Prof.Dr.Halil İbrahim Zeybek, “Gümüp’ten çok ümitliyiz. Doğrusu bu kadar organize STK larla gerçekten güzel çalışmalara imza atacağımıza inanıyoruz. Vakıf olarak Gümüpten istifade edebilmek için karşılıklı iletişimimizi güçlü tutacağız. Bizlerin görev süreleri sınırlı, ama üniversite tüm Gümüşhanelilerin. Üniversite şehir kaynaşmasında katkı sağlayabilecek her kuruluşa kapılarımız açık.Gümüp’ üniversitemize de bekliyoruz.

Başkan Hamzaoğlu ve yönetim kuruluna samimi çağrılarından ve desteklerinden teşekkür ediyorum, dedi. 
 

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 03:49
Güneş 05:23
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:17
Yatsı 20:45