banner333

banner309

GÜDEF Vali Memiş’i yalnız bırakmadı

İstanbul Gümüşhane Dernekler Federasyon Başkanı Vahit Olgun ve beraberindeki heyet İstanbul Maltepe sahilinde başlayan Erzurum Tanıtım Günleri açılışına katıldı.

Dernek 30.11.2018, 10:00
GÜDEF Vali Memiş’i yalnız bırakmadı
banner400

İstanbul Gümüşhane Dernekler Federasyon Başkanı Vahit Olgun ve beraberindeki heyet İstanbul Maltepe sahilinde başlayan Erzurum Tanıtım Günleri açılışına katıldı.

Açılışta konuşan bir önceki Gümüşhane Valisi, şimdiki Erzurum Valisi Okay Memiş, “Öncelikle burada bulunan hemşerilerime dadaşlar diyarına selam ediyorum. Bugün aramızda bulunan misafirlerimize ve özellikle kısa süre önce valisi olduğum ve benim için her zaman önemli bir yeri olan Gümüşhane’nin İstanbul Dernekler Federasyon Başkanı Sn. Vahit Olgun ve ekibine bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum” dedi. 

Vali Memiş, Türkiye’nin birçok yerinde Erzurumluların yaşadığına dikkat çekerek, “Erzurumlular yaşadıkları yere külfet değil, değer katıyorlar. Erzurum’un birçok manevi şahsiyetlerinden ve Nene Hatun’dan aldıkları o bilinçle, bilgi ve manevi değerlere hâkimiyetleriyle yaşadıkları yere hakikaten değer katıyorlar.1 Aralık Cumartesi günü şehrimizde muhteşem bir törenle kayak sezonuna merhaba diyeceğiz.  Türkiye’nin bir numaralı kayak merkezi Palandöken’e tüm kayak severleri davet ediyorum” diye konuştu.

Açılış programının ardından Valilik standında Vali Memiş’le bir bir süre sohbet eden GÜDEF başkanı Olgun, “Gümüşhane’nin geçmişi ve geleceğine ışık tutacak çok önemli hizmetler yaptığınız, Gümüşhane’deki sorunlarda tarafsız olarak davrandığınız için özellikle teşekkür ediyorum. Sizin gibi bir değerin Erzurum gibi komşu Büyükşehir’e atanması bizleri fazlasıyla gururlandırdı. Bu hizmetlerinizden dolayı tanıtım günleri süresince İstanbul’da olmanız halinde yada daha sonra, sizlerin onuruna bir yemekli toplantı yapmak istiyoruz. Ayrıca sizleri en kısa zamanda makamınızda da ziyaret etmeyi umuyor bundan sonraki hayatınızda başarılarınızın devamını diliyorum” dedi. 

Vali Memiş ise “Gerçekten benim hayatımda önemli bir yere koyduğum Gümüşhane’ye hizmet etmekten kıvanç duyuyorum. Bu hizmetlerin sizler tarafından da dile getiriliyor olması bizleri gururlandırıyor. Vali olarak ilk görev yerim olması ve o toprakların çocuğu olmamamız dolayısıyla tüm köylerimize yapılan hizmetleri yerinde takip ederek daha fazlasının yapılması için gayret sarf ettik. Cumartesi günü Erzurum’da olmam gerekiyor ama daha sonra davet etmeniz halinde seve seve katılım sağlayacağımı bilmenizi isterim. Bugün burada yalnız bırakmadığınız için tekrar teşekkür ediyorum. Basın ve sosyal medyadan çalışmalarınızı yakından takip ediyorum. Çalışmalarınızda başarılar diliyor, sizlere ve Gümüşhaneli hemşerilerime her zaman kapımızın açık olduğunu bilmenizi istiyorum” diye konuştu.

Sohbet sonrası Vali Okay Memiş, günün anısına İstanbul Gümüşhane Dernekler Federasyonu Başkanı Vahit Olgun’a Oltu tespihi hediye etti. 

Programa Federasyon Başkanı Vahit Olgun, 2. Bölge Başkanı Celal Demir, Genel Muhasip Murat Fidan, İdari İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Muammer Şişman ve Kadın Kollarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Coşar katıldı. 

Kaynak: www.gumushane.gen.tr
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39