banner333

banner309

GÜDEF, Gümüşhaneli 65 Meclis Üyesi Adayıyla Buluştu

İstanbul Gümüşhane Dernekler Federasyonu İstanbul’da meclis üyesi adayı olarak listelere giren hemşerileri ile dernek başkanları ve yönetimlerini tanışma yemeğinde bir araya getirdi.

Dernek 22.03.2019, 13:48
GÜDEF, Gümüşhaneli 65 Meclis Üyesi Adayıyla Buluştu
banner400

İstanbul Gümüşhane Dernekler Federasyonu İstanbul’da meclis üyesi adayı olarak listelere giren hemşerileri ile dernek başkanları ve yönetimlerini tanışma yemeğinde bir araya getirdi. “Gümüşhaneli Meclis Üyesi Adaylarımızla Buluşuyoruz” adlı program Üsküdar belediyesinin üst katında bulunan mavi salonda gerçekleştirildi. Programa Üsküdar belediye başkanı, Federasyon başkan ve yönetim kurulu üyeleri, İl ilçe belde ve köy dernek başkanları ile İstanbul’da meclis üyesi adayı olan Gümüşhaneli meclis üyeleri katıldı.

Gümüşhane’nin tanıtım filmiyle başlayan program, GÜDEF Genel Sekreteri Tahir SOYLU’nun meclis üyelerinin görsellerinin sunumunu yapması ve özgeçmişlerini okuyarak tek tek tanıtması ile devam etti. Programın açılışını ev sahibi dernek olarak Üsküdar Dernek başkanı Ünal PEZÜK yaptı. Pezük konuşmasında “Böyle bir programa ev sahipliği yapıyor olmaktan duyduğum mutluluğu dile getirmek istiyorum. Ortamı bizlere hazırlayan belediyemize, katılan siz değerli hemşerilerime ve emeği geçen federasyon başkanım ve federasyon yönetimimize teşekkür ediyorum. Bu toplantının Gümüşhane’miz için hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Programda konuşan federasyon başkanı Vahit OLGUN ise “ Sizlerle bir araya gelmekten duyduğum mutluluğu dile getirmek istiyorum. 2014 seçimlerinde İstanbul’da meclis üyesi adayımızın sayısı 20’lerde iken 6 seçilmiş meclis üyemiz vardı. Şimdi ise hamdolsun 65 meclis üyesi adayımız var. 31 Mart 2019 seçimlerinde seçilecek meclis üyesi adayı sayımız ilimizin plakası olan 29 olacaktır. Bunda derneklerimizin ve federasyonumuzun önemli katkıları bulunmaktadır. İstanbul’da nüfus sayısı olarak ortalarda olsak da etkinlik olarak baktığımızda ilk sıralardayız. Burada bulunan dernek başkanlarımızdan istirhamım üyelerinizden siyasi partilere gönül veren hemşerilerimizin o partilerin çeşitli kademelerinde görev almalarını sağlayalım. Böylelikle Gümüşhanemizin gücü daha da artacaktır. 31 Mart seçimlerinin ülkemiz ve hemşerilerimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Programda konuşan Üsküdar belediye başkanı Hilmi TÜRKMEN ise “Kadırga yaylasında doğmuş biri olarak hemşerilerimi ağırlamaktan dolayı onur duyuyorum. Partisine bakılmaksızın tüm meclis üyelerimizi tanımış olduk. Ben Gümüşhane toprağında Kadırga yaylasında dünyaya gelmişim. Her fırsatta yazları gidiyorum. Allah nasip ederse 31 Martta kazanmamız halinde federasyonumuzla birlikte İstanbul’daki hemşerilerimizin de yoğun katılımıyla kadırgada birlikte olacağız. Gümüşhane’nin yaylalarına gitmeyen, köme ve pestilinden yemeyen Gümüşhaneliyim demesin. O yüzden bende Gümüşhaneliyim diyorum. O yüzden Gümüşhanelilerin İstanbul’da Sultanbeyli ile birlikte 2 belediye başkanı var. Sizlerden desteklerinizi ve dualarınızı talep ediyorum. Seçimlerin ülkemize, milletimize ve hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.  

Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin KESKİN programa gönderdiği telgrafta “Yoğun seçim programı dolayısıyla aranızda olamadım. Programı organize eden Federasyonumuzun Başkan ve yöneticilerine ve tüm dernek başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Bir Gümüşhaneli olarak 31 Mart seçimlerinin hemşeri meclis üyesi adaylarımıza ve hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Programa katılan tüm katılımcılara saygı ve sevgilerini sunuyor ve programın hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi. Diğer katılımcılarında konuşmalarının ardından toplu fotoğraf çekimiyle toplantı sona erdi.

Gümüşhaneli Meclis Üyesi Adayları

S.N

İLÇESİ

ADI SOYADI

1

ATAŞEHİR

SAMİ FINDIK

2

ATAŞEHİR

ŞERAFETTİN BAL

3

ATAŞEHİR

MUSTAFA KUTUN

4

AVCILAR

ADNAN AKGÜL

5

BAĞCILAR

ERCAN ARSLAN

6

BAĞCILAR

YUSUF ERTÜRK

7

BAHÇELİEVLER

AYHAN KALKAN

8

BAHÇELİEVLER

MUSA ŞENER

9

BAHÇELİEVLER

RECAİ ALP

10

BAKIRKÖY

İBRAHİM BEYAZ

11

BEYKOZ

ARİF YILMAZ

12

BEYLİKDÜZÜ

ATİLLA YILMAZ

13

BEYLİKDÜZÜ

NURULLAH AKAN

14

BEYLİKDÜZÜ

PINAR GİRİFTİNOĞLU ERTUĞRUL

15

BEYOĞLU

AYŞE YOLCU

16

BÜYÜKÇEKMECE

SEDAT BOSTAN

17

BÜYÜKÇEKMECE

ÖZKALP BEYAZ

18

ESENLER

HALİT SEMİZ

19

ESENLER

ÜZEYİR AKSU

20

EYÜPSULTAN

ALİ RIZA YAVUZ

21

EYÜPSULTAN

VEDAT KURT

22

EYÜPSULTAN

BAYRAM DEMİR

23

KAĞITHANE

HAMZA AKGÜL

24

KAĞITHANE

ZERRİN ARSLAN

25

KAĞITHANE

RIZA KARAMANLI

26

KAĞITHANE

ABDULKADİR OSMANOĞLU

27

KAĞITHANE

HÜSEYİN ÜNAL

28

KAĞITHANE

LOKMAN CİĞERCİ

29

KAĞITHANE

NEVZAT EMEK

30

KAĞITHANE

YAVUZ ŞEKERLİ

31

KARTAL

HARUN ÇAKIR

32

KARTAL

METİN ŞAHİN

33

KARTAL

UMUT DAŞTAN

34

KARTAL

YILMAZ TUNCER

35

KARTAL

BULUT AYDÖNER

36

KARTAL

TELLİ AYDIN

37

PENDİK

DURSUN GÜRER

38

PENDİK

HASAN YILDIZ

39

SANCAKTEPE

MUSTAFA ALAN

40

SANCAKTEPE

ADEM SEZGİN

41

SANCAKTEPE

KAZIM KÜÇÜK

42

SARIYER

MURAT YAŞAR

43

SARIYER

NİZAMETTİN GÜNEL

44

SİLİVRİ

ÖMER TEKİN

45

SİLİVRİ

MEHMET KURTARMIŞ

46

SİLİVRİ

CELALETTİN YAZICI

47

SİLİVRİ

HÜSAMETTİN YAZICI

48

SULTANBEYLİ

ÖMER FARUK KUMRU

49

SULTANBEYLİ

ERTAN KOÇ

50

SULTANBEYLİ

HALİL İBRAHİM KÜÇÜK

51

SULTANBEYLİ

HARUN YILDIRIM

52

SULTANBEYLİ

SÜMEYRA KARABUGA

53

SULTANBEYLİ

FATİH KUMRU

54

SULTANBEYLİ

TUFAN AKÇAY

55

ŞİŞLİ

ŞULE MUTLU

56

TUZLA

ALPASLAN ALTIPARMAK

57

TUZLA

ORHAN YAZICI

58

TUZLA

CEVDET ALEMİN

59

ÜMRANİYE

BİROL HAYAL

60

ÜMRANİYE

AYDIN DENİZLİ

61

ÜMRANİYE

SERVET COŞKUN

62

ÜMRANİYE

EKREM DALGIÇ

63

ÜMRANİYE

SÜLEYMAN SAKA

64

ÜMRANİYE

TUNCEL TOZLU

65

ÜSKÜDAR

SEDAT AYYILDIZ

Yorumlar (1)
fuataygun 5 yıl önce
istanbulbahceklievlertdendeözgumushanelimilliyetcibaskanlardaciksinyanibelediyebaskaniciksinartiklutfen
2
az bulutlu
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:00
Güneş 05:32
Öğle 12:26
İkindi 16:10
Akşam 19:11
Yatsı 20:37