banner333

banner309

GÜBDER’den, MEMUR-SEN’e Ziyaret

Gümüşhaneli Bürokratlar ve Kamu Çalışanları Derneği (GÜBDER), Enerji Bir Sen ve Memursen’i ziyaret etti.

Dernek 07.11.2013, 10:35 07.11.2013, 10:37
 GÜBDER’den, MEMUR-SEN’e Ziyaret
banner400

GÜBDER Yönetim Kurulu, Gümüşhaneli hemşerilerimiz Enerji Bir Sen Genel Başkanı Hacı Bayram TOMBUL ve Memursen Genel Başkanı Ahmet GÜNDOĞDU’yu makamlarında ziyaret ettiler.

Ziyarete GÜBDER Başkanı Erol TEKÇE ve yönetim kurulu üyeleri Arslan KILIÇ, Coşkun ÇİLDOĞAN, D.Şahin AYGÜN, İbrahim ÇALIŞKAN, İsa YILMAZ, Mustafa TOYGUN, Emin YILDIZ katıldılar.

Ziyaret heyeti ilk olarak Enerji Bir Sen Genel Başkanı Hacı Bayram TOMBUL’u makamında ziyaret etti. Sn.TOMBUL kendi alanı ve toplu görüşmelerdeki mücadeleleri ile ilgili bilgi verdi.

Ziyarete Gümüşhane ve Gümüşhanelilerin Bürokrasideki varlığı ile ilgili değerlendirmelerin yapılmasından sonra hep birlikte Memursen Genel Başkanı Ahmet GÜNDOĞDU’nun makamında ziyaret edilmesiyle devam edildi.

GÜBDER Başkanı Erol TEKÇE; Memursen gibi ülkemizin en büyük memur sendikasının başında ve yönetiminde iki Gümüşhaneli hemşerimizin olmasının gurur verici olduğunu söyledi. Başkan TEKÇE; ” Ülkemizin demokratikleşme sürecinde Memursen kurumsal olarak çok önemli bir misyon üstlendi ve üstleniyor. Özellikle Memursen Genel Başkanı Kıymetli Başkanımızın bu alandaki gayret ve çabaları takdire şayandır. Gerek demokratikleşme, gerek ülkede her alandaki normalleşme sürecinde Memursen, tabanının ve halkımızın tüm beklentilerine tercümanlık yapmıştır. Bundan sonraki süreçte GÜBDER olarak bu güzide kuruluşumuzun kıymetli başkanı, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte aynı hassasiyetle memleketimize hizmet etmeye devam edeceklerini umuyoruz” dedi.

Memursen Genel Başkanı Ahmet GÜNDOĞDU’da : ” Ülkemizin uzun mücadeleler sonucu bir rahatlama dönemine girdiğini ve bunun içinde Memursen olarak  çok çaba sarf ettiklerini bunu da tabanlarından aldıkları güçle yaptıklarını söyledi. GÜNDOĞDU:” Özellikle memleketin temel sorunlarının çözümünde memursen hep en önde inisiyatif almış ve özgürlükler konusunun bayraktarlığını yapmıştır.Baş örtüsü sorunu, demokratikleşme süreci gibi temel  konularda gelinen noktada Memursenin katkısının büyük olduğunu ve gelinen durumdan mutlu olduklarını belirtti. Bunun yanında toplu görüşmelerde memur için başarılı bir toplu görüşme süreci yaşadıklarını, ileri ki zamanlarda bunun farkındalığının yaşanacağı bir zaman dilimine girileceğini söyledi.

Gümüşhanelilerin milli vemanevi değerlerine düşkün olduklarını bu meyanda Gümüşhane’mizin ve tüm memleketimizin selameti içi çalıştıklarını ve çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

GÜBDER Başkanı Erol TEKÇE, Ahmet GÜNDOĞDU’ya Gümüşhane hizmetlerinden dolayı kendisine Konak Maketli teşekkür plaketi ve yöresel hediyelerde bulundu. Pestil ve kömenin ikram edildiği ziyaret Gümüşhane ile ilgili sohbetlerden sonra sona erdi.


Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09