banner333

banner309

GÜBDER'den Yalçın Kurt'a tebrik ziyareti

Gümüşhaneli Bürokratlar Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü'ne atanan eski Gümüşhane Belediye Başkanı Yalçın KURT'a tebrik ziyaretinde bulundu.

Dernek 28.07.2016, 20:31 28.07.2016, 20:37
GÜBDER'den Yalçın Kurt'a tebrik ziyareti
banner400
Ziyaret için GÜBDER'e teşekkürlerini sunan Genel Müdür Yalçın Kurt yaptığı açıklamada; "Kurumun yabancısı değilim,geçtiğimiz yıllarda Genel Müdür Yardımcılığı yaptığım bu önemli kurumda Genel Müdür olarak en güzel şekilde hizmet edeceğimden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Olağanüstü günlerin yaşandığı bir dönemde bu takdirin yapılmasını da anlamlı buluyorum. Bu güvenin hakkının verileceğinden hiç kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

GÜBDER Başkanı Erol Tekçe de yaptığı konuşmada "Yalçın Bey'in yılların tecrübesi ile çok güzel hizmetler yapacağına inanıyoruz. Bize göre bu görev yerinde bir görevdir lakin çok geçikmiştir. Bu gün anlıyoruz ki Yal
çın Bey malum yapı nedeniyle hakkı olan bu görevden yıllarca uzak tutulmuştur. Bu kurum adına büyük bir kayıptır,ancak inanıyoruz ki hepimizin Ağabeyi olan Yalçın Kurt ağabey hem memleketimize hem de ülkemize dolu dolu ve güzel hizmetlerde bulunacaktır. Bu süreçte kendisinin yanında olacağımızın bilinmesini ister ve başarılarının daim olmasını dileriz" şeklinde konuştu.

Ziyarete GÜBDER Yönetim Kurulu Üyeleri Kemal NALÇACI,Emin YILDIZ,Coşkun ÇİLDOĞAN,Hakime ZAL,Aysun SİNCANOĞLU,Seyfullah YILMAZ,Selahattin KURT ve İsa YILMAZ katıldı

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46