banner333

banner309

GİYAD, Karadeniz ve Korkut'u Ağırladı

Gümüşhane İktisadi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (GİYAD), Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz ve Ak Parti Küçükçekmece ilçe başkanı hemşerimiz Mustafa Korkut’u konuk etti.

Dernek 11.04.2017, 17:40
GİYAD, Karadeniz ve Korkut'u Ağırladı
banner400

GİYAD’ı kurulduğu günden bu yana takip ettiğini söyleyen başkan Karadeniz;” Misafirperverliğiniz için teşekkür ederim. GİYAD ile tam bir aile olduk. Çalışmalarını yakinen takip ediyorum. Gümüşhaneliler yaptığı işin en iyisini yapar. Bunu her zaman gördük. Önümüzde 16 Nisan Anayasa değişikliği referandumu var. Gümüşhane ilinin Türkiye birincisi olması bekleniyor. Türkiye’nin 1000 yıllık geleceğini etkileyen bu değişikliğe tüm Gümüşhanelilerin Evet diyeceğini biliyoruz. Yeni dönem inşallah ülkemiz için hayırlı olur” dedi.

 

Hemşerilerine hitap eden Ak Parti Küçükçekmece ilçe Başkanı Mustafa Korkut;”GİYAD Bizim yuvamız, siz kıymetli hemşerilerimle her daim gurur duydum. Önümüzdeki 16 Nisan referandum oylamasında siz hemşerilerimden yüksek oranda Evet bekliyoruz. Anketlere bakıldığında Gümüşhane’miz ilk sırada gözüküyor. Bu birinciliği tüm Türkiye’de inşallah sağlarız. Siz kıymetli hemşerilerime saygılarımı sunarım” dedi.

GİYAD Başkanı Serkan Kaya misafirlerine teşekkür ederek, Başkan Karadeniz ve Korkut’a GİYAD Logolu duvar saati hediye etti.

Programa katılan Bağcılar Gümüşhaneliler Dernek Başkanı Zafer Uçan, geçtiğimiz hafta sonu yaptıkları Gümüşhane’nin 99.düşman işgalinden kurtuluş gecesine katkı veren Mutlu İnşaat, Kahveci İnşaat, Merdoğlu Mimarlık ve Gümüş Mühendislik’e plaketlerini takdim etti.

Program sonunda Gümüşhanespor taraftar grubu yöneticisi Emre Aydın Temel Karadeniz ve Mustafa Korkut’a Genç Gümüşhaneliler kaşkolu  hediye etti.

Programa; Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Ak Parti Küçükçekmece ilçe başkanı Mustafa Korkut, GÜMÜP Başkanı Yüksel Hamzaoğlu, Bağcılar Gümüşhaneliler Dernek Başkanı Zafer Uçan ve yönetim kurulu üyeleri, Avcılar Gümüşhaneliler Dernek Başkanı Özcan Özbey, Çekmece Nükleer Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı Bektaş Karakelle,ŞEKAV Genel Sekreteri Ramazan Kahveci,ŞEKAV Yöneticileri Abdullah Canan, Bayram Sevindik, Küçükçekmece Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürü Fatih Yavuz, Ulaşım Müdürü Vasfi Keskin, Eşref Bitlis Lisesi Okul Müdürü Kemal Ulutaş, Genç Gümüşhaneliler Yöneticisi Emre Aydın, Tekirdağ ilaç sanayi’den İlker Ekmen ve çok sayıda hemşerimiz katıldı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11
GazetelerTümü