banner333

banner309

GİYAD, Birol Aydın'ı Konuk Etti

İstanbul Küçükçekmece'de faaliyet gösteren Gümüşhane İktisadi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (GİYAD), Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı hemşerimiz Birol Aydın'ı konuk etti.

Dernek 09.03.2017, 11:34 09.03.2017, 11:40
GİYAD, Birol Aydın'ı Konuk Etti
banner400

Hemşerileri Birol Aydın'ı GİYAD'da ağırlamaktan memnun olduklarını dile getiren GİYAD Başkanı Serkan Kaya;" Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı hemşerimiz Birol Aydın'ın derneğimize ziyaretinden ziyadesiyle mutlu olduk. Dernek olarak her siyasi partiye eşit mesafedeyiz ancak hemşerilerimizin olduğu partiler her zaman bir adım bize daha yakındır. Gümüşhaneliler gittikleri yerlere her zaman kalite katmıştır.Bir siyasi partinin İstanbul il başkanının hemşerimiz olması bizim için gurur kaynağıdır. Bu ziayretlerinden ötürü Saaadet Partisi İstanbul il başkanı hemşerimiz Birol Aydın ve yönetim kuruluna teşekkür ederiz" dedi.

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Birol Aydın;" Bugün hemşerilerimizle bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Gümüşhane Şiran Çevrepınar (Zimon) köyündenim. Siyasi hayatım boyunca Gümüşhaneli hemşerilerimle çok beraber olamadık. İnşallah bundan sonra daha sıkm bir araya geliriz. Milli görüş zaten hemşerilerimizin yakinen tanıyıp benimsediği bir yapıdır. Gümüşhaneli hemşerilerimin başarılı çalışmaları ile her daim gurur duydum. Önümüzde bir referandum süreci var. Bu süreçde Evet diyende Hayır diyen hemşerimizde kardeşimizdir.Siyasi kutuplaşmalardan uzak durmalıyız.Birbirimizin hergün yüzüne bakacağımızı unutmadan bu işleri yürütmeliyiz. Ama ben hemşerilerimle siyaseti değilde memleketimizi konuşmayı daha çok arzu ediyorum. Ben katılımınızdan ve misafir perverliğinizden ötürü başta GİYAD Başkanı Serkan Kaya'ya ve yönetimine siz kıymetli hemşerilerime teşekkür ederim" dedi.

Parogram sonrası GÜMÜP Başkanı Yüksel Hamzaoğlu, İl Başkanı Birol Aydın'a GİYAD logolu duvar saati hediye etti. Programa Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Birol Aydın ve yönetim kurulu üyeleri, Saadet Partisi Küçükçekmece ilçe başkanı Feyzullah Çürük, GÜMÜP Başkanı Yüksel Hamzaoğlu, GİYAD Onursal Başkanı Yüksel Yalçın, ŞEKAV Genel Sekreteri Ramazan Kahveci,ŞEKAV Başkan Yardımcısı Abdullah Canan ve çok sayıda hemşerimiz katıldı

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38