banner333

banner309

GİYAD 29 Geceleri'nde "Onur'lu Türküler"

İstanbul Küçükçekmece’de faaliyet gösteren Gümüşhane İktisadi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (GİYAD) ın geleneksel düzenlediği 29 Geceleri 29 Ocak Cuma akşamı Onur Akgül’ün türküleri ve kartol-turşu-çökelek ikramı ile dernek merkezinde gerçekleşti.

Dernek 30.01.2016, 12:51 30.01.2016, 12:54
GİYAD 29 Geceleri'nde "Onur'lu Türküler"
banner400

Dernek üyeleri ve Gümüşhane il ve köy derneklerinin yoğun ilgi gösterdiği programda Sanatçı Onur Akgül türküleri ile dinleyenlere keyifli ve duygusal anlar yaşattı. Programda söz alan GİYAD Başkanı Serkan Kaya;” 2 sene önce başladığımız her ayın 29’unda yaptığımız 29 Geceleri 2016 ilk programımızı yapmış bulunuyoruz. Bu zamana kadar bu programa destek veren gerek sanatçılarımıza gerek hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Özellikle 29 Geceleri projesi fikrini veren değerli abim Gazeteci Zeki Gökçe’ye, bugünkü programda bizlere kartol-turşu-çökelek ikramı yapan Bayburtlu abimiz Sarıhan İşkembe sahibi Kaya Sarıhan’a ve türküleri ile bizlere doyumsuz gece yaşatan Onur Akgül’e siz değerli katılımcı dostlara teşekkür ederim” dedi.

GİYAD 29 Geceleri etkinliğine Esenyurt Belediye Başkan Danışmanı İhsan Akdemir, GÜMÜP Başkanı Yüksel Hamzaoğlu, BAĞ GÜMDER Başkanı Zafer Uçan, AVGÜYAD Başkanı Özcan Özbey, Bahçelievler Gümüşhaneliler Dernek Başkanı Tuncay Kesler, Gazeteci Zeki Gökçe, Şiran Yeşilbük Beldesi Dernek Başkanı Yasin Aydın, Kelkit Kaş Köyü Dernek Başkanı Yavuz Demir, Büyük Osmanlı Derneği Genel Başkanı Bayram Demir, İş Adamı Aytekin Günel,  GİYAD Onursal Başkanı Yüksel Yalçın, ŞEKAV Genel Sekreteri Ramazan Kahveci, GÜDEF Yönetim Kurulu üyeleri Akif Kaya, Mustafa Akgül, Yasir Karahan, GÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Balta, BAĞ GÜMDER Yöneticileri Osman Yılmaz, Şükrü Durmuş, Köksal Uçan, Engin Taşdelen, AVGÜYAD Yöneticileri Kamil Koç, Süleyman Koç, İSKİ Atık su Tesisleri Şefi Alpay İnci, Bahçelievler Gümüşhaneliler Derneği Yöneticisi Faruk Korkut, Kelkit Kaş Köyü Derneği yöneticisi Ahmet Çakır, Cennet Barborosspor Teknik Direktörü Dursun Tokgöz ve çok sayıda Dernek üyesi katıldı.







Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39