banner333

banner309

GİYAD 29 Geceleri, Afrin’deki Mehmetçik’e Dualarla Gerçekleşti

İstanbul Küçükçekmece’de faaliyet gösteren Gümüşhane İktisadi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (GİYAD) Geleneksel 29 gecelerinde Afrin’deki Mehmetçiklerimizin zaferi için Fetih Suresi okuyup dualar etti.

Dernek 30.01.2018, 01:57 30.01.2018, 02:14
GİYAD 29 Geceleri, Afrin’deki Mehmetçik’e Dualarla Gerçekleşti
banner400

GİYAD Üyesi Bosphorus cami imamı hemşiremiz Zekeriya Kaya’nın Fetih suresi okuyarak Mehmetçiğimize ve Şehitlerimize ettiği dualara yüzü aşkın hemşerimiz amin dedi.

Programa katılanlara teşekkür eden GİYAD Başkanı Serkan Kaya;” 2018 yılının ilk 29 gecesinde Afrin’deki Mehmetçiğimizin Muzaffer olması İçin dua ettik. Dularımız Mehmetçik İle beraberdir. İnşallah en kısa sürede bölgeyi teröristlerden temizleriz. Çünkü bizim için vatan var ise Gümüşhane var, Türkiye huzurlu ise Gümüşhane huzurlu, Türkiye Güvenli ise Gümüşhaneli güvendedir. Rabbim sınırdaki askerlerimizin yar ve yardımcısı olsun. Bizlere en kısa sürede zaferlerini göstersin. Afrin’de bu vatan İçin şehit olan askerlerimize Allah’dan rahmet diliyorum. Gecemize gelip amin diyen siz kıymetli hemşerilerimize ve programımıza ikram sponsoru olan yönetim kurulu üyemiz ve Şiran Babuş köyü dernek Başkanı Mehmet Yetim’e teşekkür ederim” dedi.

Günün anlam ve önemine binaen Şirinevler Mahallesi muhtar adayı hemşerimiz İbrahim Güzel, GÜSİAD Başkanı Yüksel Yalçın, Ak Parti Küçükçekmece ilçe başkanı Mustafa Korkut, ŞEKAV Genel Sekreteri Ramazan Kahveci, Şiran İncedere köyü dernek Başkanı Fevrü Demir, AVGÜYAD Başkanı Özcan Özbey, BEYGÜDER Başkanı Turgay Yalçın, Şiran Babuş köyü dernek Başkanı Mehmet Yetim, GİYAD yönetim kurulu üyesi Yavuz Ulutaş, Bayburtlu eğitimci Hikmet Tosun bir konuşma yaptı.

Programa ayrıca ; Kelkit Kaş köyü dernek Başkanı Yavuz Demir, ŞEKAV Yönetim kurulu üyesi Abdullah Canan, Nahit Menteşe Lisesi Müdürü yardımcısı Temel Kesler, K.Çekmece Belediyesi zabıta komiseri Yalçın Kazan, Cennet Barborosspor teknik direktörü Dursun Tokgöz ve çok sayıda hemşerimiz katıldı.

29 Gecelerinde misafirlere Kartol, çökelek, Turşu ve çay ikram edildi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38