banner333

banner309

GİAD’ın biz bize toplantıları devam ediyor

Ankara Gümüşhaneli İşadamları Derneği (GİAD) artık gelenekselleşen ‘Biz Bize Kahvaltı/Toplantıları’nın beşincisini Yenimahalle'deki Ankara Konağı'nda gerçekleştirdi.

Dernek 17.10.2017, 09:45
GİAD’ın biz bize toplantıları devam ediyor
banner400

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve 50'ye yakın davetlinin yakın ilgi gösterdiği toplantıda Kültür Bakanliğı Teftiş Kurulu Baskanı Asım Keser'in sinevizyon destekli "Anadolu Güzellemeleri" temalı sunumu katılımcıların ilgisini çekti.

Yeni Mahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ın yerel yönetimler ve şehirlilik, hemşerilik duyguları eksenli konuşmasından sonra üyelere sertifika takdimi gerçekleştirildi.

GİAD Yönetim Kurulu, Ankara Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Üyesi Seçim Aydın’ın da katılımıyla toplanarak Gümüşhane'de düzenlenmesi düşünülen çalıştayla ilgili prensip kararı alarak çalıştayın ana ilkeleri ve programı konusunu ele aldı.

Program değerlendirme çalışmasından sonra Başkan Erdal Kurt, Gümüşhane'nin spor kulüplerinin başarısından duyulan gururu, her branştaki kulüplere sonsuz destek kararını bütün üyelerin temennisi olarak dile getirerek toplantıya iştirak eden ve ilgi gösteren bütün katılımcılara teşekkür etti



 

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 04:56
Güneş 06:20
Öğle 12:35
İkindi 15:58
Akşam 18:40
Yatsı 19:59